Στα πράσα Αλβανός από τους «ληστές με τα καλάσνικοφ»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτα πράσα Αλβανός από τους «ληστές με τα καλάσνικοφ»Τρίτη, Οκτώβριος 11, 2016 - 16:32

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από την Κυριακή ένας άκρως επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός, μέλος της συμμορίας των «ληστών με τα καλάσνικοφ». Πρόκειται για τον 32χρονο Ερβίς Αραπάι (φωτό), ο οποίος συνελήφθη στο κρησφύγετό του στα Καλύβια, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Ασφάλειας Αττικής. Ο Αραπάι ήταν αναπόσπαστο μέλος της συμμορίας των επτά Αλβανών που από το 2012

διέπραττε ένοπλες ληστείες σε τράπεζες και καταστήματα στην Αττική και στην περιφέρεια.

Βασικό γνώρισμα της ληστρικής σπείρας ήταν η χαρακτηριστική... ευκολία με την οποία άνοιγαν πυρ, με τα καλάσνικόφ τους, σε βάρος αστυνομικών, ακόμη και πολιτών!

Εφοδος σε χρυσοχοείο

Αυτό ακριβώς είχε συμβεί στις 17 Ιουλίου 2013, όταν πυροβόλησαν -δίχως να τραυματίσουν- αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν επιχείρησαν να τους υποβάλουν σε έλεγχο στους Αμπελοκήπους.

Από τον καταιγισμό πυρών κινδύνευσαν και περαστικοί. Μεγάλη δημοσιότητα είχε πάρει και η έφοδός τους, τον Μάρτιο του 2012, σε χρυσοχοείο στο Αργος, στο οποίο επιτέθηκαν με βαριοπούλες. Και σε αυτή την περίπτωση πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, που έσπευσαν για να τους συλλάβουν και κατάφεραν να διαφύγουν. Πέραν του εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του Αραπάι, πλέον σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, διότι κατά τη σύλληψή του επέδειξε πλαστό δελτίο άδειας ικανότητας οδήγησης και διαπιστώθηκε ότι στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων.

Keywords
Τυχαία Θέματα