Ενας θρύλος στη Λάρισα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΙΕΚ ΑΚΜΗΕνας θρύλος στη ΛάρισαΤρίτη, Οκτώβριος 11, 2016 - 15:51

«Να αγαπάς το άθλημα. Τον συμπαίκτη σου, γιατί είναι ομαδικό. Αλλά και τον αντίπαλο, γιατί έτσι τεστάρεσαι και βελτιώνεσαι...».

Mε αυτά τα λόγια ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και ambassador του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Παναγιώτης Γιαννάκης απευθύνθηκε στους σπουδαστές ΜΜΕ & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

στη Λάρισα και στους νέους ενδιαφερομένους, εγκαινιάζοντας τη σειρά ομιλιών που διοργανώνει η σχολή.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το «παρών» πριν από λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις του νέου υπερσύγχρονου campus του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα και στην ενδιαφέρουσα face to face ομιλία που έκανε σε αρκετούς νέους, παιδιά του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Νίκαιας αλλά και σε αθλητές αρκετών λαρισινών ομάδων (παρευρέθηκε σχεδόν σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΛ), μίλησε και για τις αρχές του μπάσκετ, λέγοντας ότι όποιος παίζει το άθλημα πρέπει να αγαπάει τον συμπαίκτη του, γιατί το άθλημα είναι ομαδικό, αλλά και τον αντίπαλό του, γιατί χάρη σ’ αυτόν βελτιώνεται και τεστάρεται.

Σχολή «στολίδι»

Χωρίς αντιπάλους και συμπαίκτες δεν μπορεί κανείς να παίξει, ενώ αναφέρθηκε τόσο στη χρυσή χρονιά του Ευρωμπάσκετ όσο και στην οικονομική ώθηση που έδωσε στη χώρα μας. Εγκωμιαστικός ήταν ο επίλογος για τον πρόεδρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Ντίνο Ροδόπουλο και τον σύμβουλο διοίκησης κ. Βαγγέλη Ροδόπουλο για το επίπεδο των εγκαταστάσεων της σχολής, που αποτελεί «στολίδι» για τη Θεσσαλία.

Ο κ. Ντίνος Ροδόπουλος δήλωσε, με τη σειρά του, ότι η επίσκεψη του Παναγιώτη Γιαννάκη συνδυάστηκε με την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, ενώ σύντομα και άλλες προσωπικότητες από άλλους χώρους θα μιλήσουν στους νέους και στις νέες, προσωπικότητες που έχουν ηγετικές ικανότητες και μπορούν να εμπνεύσουν τη νεολαία, η οποία έχει ανάγκη από σωστά πρότυπα.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον συμπαίκτη του στην εφηβική ομάδα του Ιωνικού Νικαίας, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Λάρισα, Θεόδωρο Καραπέδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα