Σπ. Παπαδόπουλος: Δεν έχω φράγκο σε ξένη τράπεζα!

13:58 2/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!Σπ. Παπαδόπουλος: Δεν έχω φράγκο σε ξένη τράπεζα!Τρίτη, Φεβρουάριος 2, 2016 - 13:52

Τη δικαστική οδό αποφάσισε να ακολουθήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, απαντώντας σε όσους τον εμφανίζουν να φιγουράρει ανάμεσα στους μεγαλοκαταθέτες της UBS που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των οικονομικών εισαγγελέων. Οπως τονίζει χαρακτηριστικά, δεν έχει βγάλει ούτε φράγκο σε τράπεζα

του εξωτερικού.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Δεν θέλω να πάρει το θέμα άλλες διαστάσεις. Εγώ ξέρετε ότι κοιτάζω μόνο τη δουλειά μου κι έχω πολλή να κάνω» αρκέστηκε να πει στην «Espresso» ο Σπύρος Παπαδόπουλος και τελικά μας παρέπεμψε στην επιστολή που έχει ήδη αποστείλει στα ΜΜΕ.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής, «επειδή ο κανιβαλισμός έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας κι επειδή λέγε-λέγε ή γράφε-γράφε πάντα κάτι μένει κι επειδή ως δημόσιο πρόσωπο πρέπει, θεωρώ, να αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που λέω κι αυτών που πράττω, θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα».

Εγινα εξώφυλλο

«Πρόσφατα κρεμάστηκα κι εγώ στα περίπτερα, εξώφυλλο παρακαλώ, διότι υποτίθεται ότι έχω πάνω από 1.000.000 ευρώ σε ελβετική τράπεζα. Και οσονούπω θα κληθώ κι από τον εισαγγελέα να καταθέσω. Αυτά όλα, σύμφωνα με δήθεν ασφαλείς πληροφορίες. Κάποιοι που με συμπαθούν θα στενοχωρήθηκαν -“κρίμα, μας κάνει και τον αριστερό και τον προοδευτικό, τελικά όλοι ίδιοι είναι”- και κάποιοι που με αντιπαθούν θα χάρηκαν: “Τα έλεγα εγώ, λαμόγιο είναι, τελικά όλοι ίδιοι είναι”! Επειδή λοιπόν δεν είναι όλοι ίδιοι, δηλώνω ότι ουδέποτε είχα πενηνταράκι σε τράπεζα του εξωτερικού κι ουδέποτε είχα τέτοια απλησίαστα ποσά σε τράπεζα του εσωτερικού. Πολύ περισσότερο χρήματα που δεν είχαν δηλωθεί» αναφέρει η ανακοίνωση του ηθοποιού, με τον ίδιο να καταλήγει στο υστερόγραφό του πως «εννοείται ότι το θέμα έχει πάρει τη δικαστική οδό. Δεν πρέπει να συναινούμε σε τέτοια φαινόμενα γιατί γινόμαστε συνυπεύθυνοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα