Σοκάρει την Κύπρο το ροζ σκάνδαλο με τον επιχειρηματία και τις δυο ανήλικες

15:46 6/5/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκάρει την Κύπρο το ροζ σκάνδαλο με τον επιχειρηματία και τις δυο ανήλικεςΤρίτη, Μάιος 6, 2014 - 15:40

Συγκλονισμένη, η κοινή γνώμη της Κύπρου παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από το ροζ σκάνδαλο μεγατόνων που «έσκασε» στο νησί με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο επιχειρηματία της εταιρείας πετρελαιοειδών Πετρολίνα, Κωνσταντίνο (Ακη) Λευκαρίτη.

Ο 59χρονος ισχυρός άνδρας της Μεγαλονήσου και ο 35χρονος φίλος του Νίκος Νικολάου κατηγορούνται για υπόθεση βιασμού και διαφθοράς δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 15 και 14 ετών, και ήδη εδώ και πέντε ημέρες βρίσκονται προφυλακισμένοι μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Την υπόθεση κατήγγειλε στην αστυνομία το 15χρονο κορίτσι, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, είχε γνωριστεί με τον Νίκο Νικολάου στο facebook. Ομως ο 35χρονος, σύμφωνα με την ανήλικη, την απήγαγε και την πήγε στο διαμέρισμά του, όπου τη βίασε. Εκεί, όπως λέει η 15χρονη, βρισκόταν και μια 14χρονη, η οποία πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής. Επειτα ο Νικολάου, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μετέφερε τις δύο ανήλικες στο σπίτι του Ακη Λευκαρίτη και εκεί ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και με τον επιχειρηματία.

Βιντεοκασέτες

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντος επιχειρηματία βρέθηκαν εκατοντάδες βιντεοκασέτες και ψηφιακοί δίσκοι, στους οποίους φαίνεται να έχουν καταγραφεί εικόνες από τις επαφές που είχε με ανήλικες. Η 14χρονη, που έδωσε κατάθεση την Κυριακή στην αστυνομία για τα όργια στα οποία συμμετείχε ο 59χρονος επιχειρηματίας Ακης Λευκαρίτης, επιβεβαίωσε όλα τα στοιχεία που είχε δώσει στην αστυνομία η άλλη ανήλικη και αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο έκανε χρήση κοκαΐνης και εκπορνευόταν για να εξασφαλίσει τη δόση της. Μάλιστα, όπως είπε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν σε επαφή με τους δύο άντρες.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ο 35χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και ναρκωτικά, υποστήριξε ότι οι δύο ανήλικες πρόσφεραν σεξ επί πληρωμή και πήγαν μαζί του με τη θέλησή τους. Ο επιχειρηματίας, από την πλευρά του, δήλωσε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με την αστυνομία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα