ΣΟΚ! Σκότωσε τα δυο παιδιά της, την ερωμένη του συζύγου της και αυτοκτόνησε

ΚΟΣΜΟΣΣΟΚ! Σκότωσε τα δυο παιδιά της, την ερωμένη του συζύγου της και αυτοκτόνησεΔευτέρα, Αύγουστος 14, 2017 - 12:51

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

«Σε μισώ. Ελπίζω να σαπίσεις»: Αυτά τα λόγια έγραψε στο αποχαιρετιστήριο σημείωμα που άφησε στον εν διαστάσει σύζυγό της 36χρονη γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα, η οποία αυτοκτόνησε, έχοντας προηγουμένως σκοτώσει τα δύο παιδιά της και την ερωμένη εκείνου.

Η Τζέσικα Ιντενς και ο σύζυγός της Μπεν ήταν σε δικαστική διαμάχη σχετικά με το διαζύγιό τους όταν εκείνη σχεδίασε τη μοιραία

εκδίκησή της. Σύμφωνα με τον φάκελο της αστυνομίας για το τριπλό φονικό και την αυτοκτονία της 13ης Ιουλίου, η Ιντενς πυροβόλησε τη Μέρεντιθ Ραμ, νέα σύντροφο του συζύγου της, την ώρα που εκείνη πάρκαρε το αμάξι της. Αμέσως μετά πήρε τα παιδιά της Χέιντεν Κινγκ, εννέα ετών, από τον πρώτο γάμο της, και Χάρπερ Ιντενς, πέντε ετών, από τον γάμο της με τον Μπεν και οδήγησε περίπου εφτά χιλιόμετρα πριν στρέψει το όπλο προς αυτά και στη συνέχεια προς τον εαυτό της.

Η αστυνομία εντόπισε το αμάξι κλειδωμένο και χρειάστηκε να σπάσει τα τζάμια για να ανασύρει τα τρία πτώματα από το εσωτερικό του. Στο όχημα βρέθηκαν τρία χειρόγραφα αποχαιρετιστήρια σημειώματα. Στα δύο ζητούσε συγγνώμη από τον πρώτο σύζυγό της και πατέρα του γιου της Νέιτ, καθώς και από τους γονείς της για τον πόνο που τους προκάλεσε, ενώ στο τρίτο εξέφραζε το μίσος της για τον Μπεν Ιντενς. «Ελπίζω να ζήσεις με τον πόνο, την ντροπή και την ενοχή για το υπόλοιπο της ζωής σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα