Σοκ για την ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣοκ για την ΑΕΚΤρίτη, Δεκέμβριος 22, 2015 - 15:42

Η «ΕΝΩΣΗ» ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (2-1) - ΚΑΚΩΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

Τα προσωπικά λάθη και μία κρίσιμη απόφαση του διαιτητή έφεραν τα πάνω κάτω στο Ολυμπιακό Στάδιο, και η ΑΕΚ, ενώ προηγήθηκε του Λεβαδειακού με τον Γιόχανσον, «κατόρθωσε» να φύγει ηττημένη από το χθεσινό ματς, με τους Βοιωτούς να πανηγυρίζουν

το υπέρ τους 2-1. Δεύτερη εντός έδρας ήττα για την «Ενωση» επί ημερών Πογιέτ (είχε προηγηθεί αυτή από τον Αστέρα Τρίπολης).

Το ματς άρχισε με τον Λεβαδειακό να φτάνει πρώτος σε θέση για γκολ, αλλά ο Ανέστης σταμάτησε τον Μάντζιο στο 2', ενώ η «Ενωση» προειδοποίησε στο 10' με τους Τζιμπούρ και Γκάλο, για να ανοίξει το σκορ στο 13', με την κεφαλιά του Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος εξελίσσεται σε δεινό σκόρερ, καθώς έφτασε τα 4 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μάλιστα, ο Γιόχανσον σημείωσε ακόμη ένα τέρμα (εξαιρετικής ομορφιάς) στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο διαιτητής Κομίνης έκρινε ότι ο παίκτης της ΑΕΚ έσπρωξε τον Μανωλά, δίχως όμως να υπάρχει κάτι περισσότερο από προσπάθεια του Γιόχανσον να διεκδικήσει καλύτερη θέση από τον αντίπαλό του. Η απόφαση αυτή έπαιξε τον ρόλο της, καθώς στο 62' ο Τριποτσέρης εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ανέστη και ισοφάρισε (ουσιαστικά, προ κενής εστίας). Οι παίκτες του «Δικεφάλου» έχασαν άμεσα δύο ευκαιρίες με τους Μπουονανότε και Γκάλο (κατέβασε ρολά ο Τσιντώτας), αλλά δεν έκαναν το 2-1, και στο 70' ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία. Ο Μάντζιος έκλεψε την μπάλα από τον Κολοβέτσιο και πάσαρε στον Ντομοβτσίσκι, ο οποίος υπέγραψε την ανατροπή. Κοινώς, 1-2 αντί για 2-0 στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ (85' Σοϊλέδης), Κολοβέτσιος, Αρθο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε (71' Πλατέλλας), Μπαρμπόσα (71' Βάργκας), Τζιμπούρ, Αραβίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΌΣ (Απόστολος Μάντζιος):Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Εντουιν, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Νικολάου (86' Καψάσκης), Στάθης, Γιακουμάκης, Ντομοβτσίσκι (73' Γιάχιτς), Μίνγκας (46' Παππάς), Μάντζιος.

Σήμερα (12.00) θα δοθεί η συνέντευη Τύπου για το φιλικό ματς της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ (17.00, ελεύθερη είσοδος), έπειτα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας. Στο χθεσινό match programme του ΑΕΚ-Λεβαδειακός μίλησε ο αρχηγός της Εθνικής Αστέγων, Αλέξανδρος Καϊάφας, και τόνισε: «Οταν έμαθα ότι θα παίξουμε αγώνα με την ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί, ένιωσα τεράστια συγκίνηση».

ΠΆΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΆΚΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα