Σογιούλ ο Μπέζος σε υπερπαραγωγή με Ευρυδίκη - Τρύπη

16:14 9/2/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣογιούλ ο Μπέζος σε υπερπαραγωγή με Ευρυδίκη - ΤρύπηΤρίτη, Φεβρουάριος 9, 2016 - 16:11

Φράκο με παπιγιόν θα φορέσει ο Γιάννης Μπέζος για τις ανάγκες του νέου ρόλου του ως Μιχάλη Σουγιούλ και θα υποδεχτεί στο σανίδι τα flappergirls του, Ευρυδίκη και Τάνια Τρύπη! Ο απαιτητικός καλλιτέχνης θα πρωταγωνιστήσει στη μουσικοθεατρική παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο», πλαισιωμένος από δεκάδες ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές αλλά και μουσικούς, σε μια υπερπαραγωγή αφιερωμένη

στον «άρχοντα του αρχοντορεμπέτικου», που διέπρεψε την εποχή του Μεσοπολέμου.

Εκπληξη στο καστ αποτελεί η εμφάνιση της Ευρυδίκης. Η τραγουδίστρια, αν και έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε παιδικές παραστάσεις, αναλαμβάνει πλέον έναν ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο, όπως φυσικά και η Τάνια Τρύπη. Οι δύο κυρίες θα είναι οι βασικές πρωταγωνίστριες του έργου, κάνοντας λαμπερές εμφανίσεις με κοστούμια και μακιγιάζ που θα κόψουν την ανάσα των θεατών.

Τραγούδια

Στην παράσταση θα ακουστούν 40 τραγούδια του γνωστού συνθέτη, μεταξύ των οποίων τα «Ασ' τα τα μαλλάκια σου», «Ο μήνας έχει εννιά», «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά», «Αρχισαν τα όργανα», «Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα», «Το τραμ το τελευταίο», «Μια ζωή την έχουμε», «Αλα, άνοιξε κι άλλη μπουκάλα», συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Το σκηνικό μοιάζει βγαλμένο από τον Μεσοπόλεμο, οι συντελεστές θα εμφανίζονται με ρούχα εποχής, ενώ οι γυναίκες με εντυπωσιακά φορέματα κεντημένα στο χέρι, με κρόσια και γούνες ετόλ. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα