Νύχτες τρόμου από τη συμμορία με τα αυτοκίνητα

15:09 9/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΝύχτες τρόμου από τη συμμορία με τα αυτοκίνηταΤρίτη, Φεβρουάριος 9, 2016 - 15:09

Στήνει καρτέρι στους δρόμους, σκηνοθετεί τροχαία και ληστεύει τους ανυποψίαστους οδηγούς κρατώντας μαχαίρια και κατσαβίδια

Χτενίζουν τη δυτική Αττική και ιδίως τους καταυλισμούς Ρομά οι αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπίσουν τη συμμορία κακοποιών που σκηνοθετούν τροχαία τις νύχτες και σκορπίζουν τον τρόμο σε ανυποψίαστους οδηγούς, τους οποίους τρακάρουν εν κινήσει και τους ληστεύουν (υπό

την απειλή κατσαβιδιού, μαχαιριού ή και... μπαλτά!), μόλις σταματήσουν για να δουν τι συνέβη!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Ηδη μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων οι αδίστακτοι κακοποιοί έχουν διαπράξει τέσσερις ληστείες με τροχαία-μαϊμού στα δυτικά προάστια. Τρεις άντρες και μία γυναίκα ήταν τα θύματα των ληστών, οι οποίοι είναι οπλισμένοι με μαχαίρια και κατσαβίδια, και φορούν κουκούλες!

Μπλόκα για Ρομά

Οι υποψίες πέφτουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και οι άντρες της Αμεσης Δράσης και της Ασφάλειας στήνουν μπλόκα με περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα τις νυχτερινές ώρες κοντά σε καταυλισμούς Ρομά για να τα εντοπίσουν.
Η τελευταία επίθεση τριών κακοποιών έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Καματερού, όπου είχαν στήσει καρτέρι αναζητώντας νέα θύματα. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα εντόπισαν σε έναν απόμερο δρόμο έναν 50χρονο, ο οποίος επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του έπειτα από διασκέδαση.

Αμέσως οι τρεις ακολούθησαν το όχημα και κάποια στιγμή ανέπτυξαν ταχύτητα πέφτοντας πάνω του και προκαλώντας του μικροζημιές. Οταν ο 50χρονος οδηγός, ανυποψίαστος, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να δει τι έχει συμβεί, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους τρεις κουκουλοφόρους οι οποίοι των απείλησαν με ένα μαχαίρι κι ένα κατσαβίδι! Οι ληστές άρπαξαν από το θύμα τους όσα χρήματα είχε μαζί του, το ρολόι που φορούσε και ένα χρυσό δαχτυλίδι, ενώ πήραν ακόμη τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το κινητό τηλέφωνό του για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία και κυρίως για να μην τους ακολουθήσει.

Η ίδια μέθοδος ληστείας χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά πριν από περίπου δύο εβδομάδες, σε άλλη περιοχή της δυτικής Αττικής. Πρώτο θύμα ήταν μια 40χρονη γυναίκα, η οποία επέστρεφε από διασκέδαση και οι δράστες τράκαραν το αυτοκίνητό της με ένα όχημα που είχαν κλέψει λίγη ώρα πριν από την περιοχή του Ζεφυρίου. Από τότε καταγράφηκαν άλλα τρία περιστατικά με κοινά χαρακτηριστικά. Σε όλες τις περιπτώσεις οι κουκουλοφόροι δράστες ήταν τρεις, κινούνταν πάντα με κλεμμένο όχημα και απειλούσαν τους οδηγούς που τράκαραν με κατσαβίδι και μαχαίρι. Μόνο σε μία περίπτωση (αυτήν της 40χρονης) χρησιμοποίησαν και... μπαλτά για να την απειλήσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα