Σχέδια γάμου στο «Downton»

ΚΟΣΜΟΣΣχέδια γάμου στο «Downton»Τετάρτη, Μάιος 28, 2014 - 16:30

Το κάστρο στο οποίο γυρίζεται η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey» φαίνεται να είναι το μέρος όπου ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα... θυσιάσει τον εργένικο βίο για την καρδιά της αγαπημένης του Αμάλ Αλαμουντίν. Ο ηθοποιός βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στη Βρετανία για διακοπές με την αγαπημένη του στην αγγλική εξοχή. Ενας από τους ρομαντικούς προορισμούς τους ήταν και το Χαϊκλίαρ, το κάστρο όπου γυρίζεται η γνωστή σειρά, την οποία η επιτυχημένη δικηγόρος παρακολουθεί με πάθος.

«Ο Τζορτζ έγινε κολλητός φίλος με τον Χιου Μπόνβιλ

που υποδύεται τον λόρδο Ρόμπερτ Κρόλεϊ, όταν γύριζαν μαζί την ταινία "Monuments Men" πέρυσι. Του τηλεφώνησε και του ζήτησε να κανονίσει μια ιδιωτική ξενάγηση στο κάστρο και η Αμάλ κατενθουσιάστηκε» αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται στην «Daily Mail». Οταν λοιπόν ο Κλούνεϊ είδε την αντίδρασή της μέσα στο εντυπωσιακό βικτοριανό κάστρο, άρχισε διακριτικά να διερευνά κατά πόσο είναι δυνατόν να γίνει γάμος εκεί. Οι υπεύθυνοι έσπευσαν να του διευκρινίσουν ότι θα φιλοξενούσαν με μεγάλη χαρά το χαρμόσυνο γεγονός που αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο, οπότε το ζευγάρι κλείνει έναν χρόνο γνωριμίας.

Το κάστρο Χαϊκλίαρ είναι η κατοικία της οικογένειας Καρναρβόν από το 1679 και τώρα κατοικείται από τον όγδοο λόρδο και τη λαίδη Καρναρβόν και την οικογένειά τους. Στο κάστρο επιτρέπονται γάμοι και οι τιμές προκειμένου να νοικιάσει κάποιος μόνο μία πτέρυγα ξεκινούν από περίπου 17.000 ευρώ τη βραδιά. Οι τελετές γίνονται στο Saloon, όπου η νύφη κατεβαίνει την ξύλινη σκάλα που φαίνεται και στη σειρά. Στην αίθουσα αυτή μπορούν να χωρέσουν 120 άτομα, αλλά η τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από τετρακόσια άτομα, τα οποία θα απολαύσουν τις δημιουργίες του βραβευμένου σεφ του κάστρου Πολ Μπρουκ Τέιλορ, ο οποίος ειδικεύεται στη βικτοριανή κουζίνα.

«Στον Τζορτζ αρέσει η ιδέα να παντρευτεί σε ένα κάστρο, επειδή είναι ένα λαμπερό μέρος που μπορεί να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα στην τελετή» αναφέρει η ίδια πηγή. Επιπλέον, το κάστρο είναι σχετικά κοντά στο αεροδρόμιο του Χίθροου, κάτι που θα διευκολύνει την έλευση των καλεσμένων. Η νύφη έχει πολλούς συγγενείς που μένουν στο Ντουμπάι και τον Λίβανο, οι οποίοι δεν θα εκτιμούσαν πολλαπλές μετακινήσεις μετά την άφιξή τους. Το κάστρο αυτό, όπου θα γίνει η τελετή, είναι επαρκές για να τους φιλοξενήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα