Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου- 1 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΣαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου- 1 Νοεμβρίου 2015Σάββατο, Οκτώβριος 31, 2015 - 08:00

Ο Ερμής δίνει «φτερά» στις εργασιακές σας σχέσεις

Μπαίνετε σε μια περίοδο προετοιμασίας για κάποιες καταστάσεις τις οποίες θα βιώσετε στη συνέχεια και ίσως να μη σας φανούν τόσο εύκολες στη διαχείρισή τους. Η προσωπική σας σχέση θα σας προβληματίσει για το αν θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο πάνω σε αυτήν και να δείτε αν καλύπτει τα συμφέροντά σας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 2/11, θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους, τις οποίες

αν κάνετε γνωστές στον σύντροφό σας να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκρήξεις ζήλιας και θυμού από την πλευρά του, ακόμη και αν δεν φταίτε.

Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να αναπτύξετε με ικανοποιητικό τρόπο κάποιες από τις επαφές σας, ώστε να φτάσετε σε ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον επίπεδο την ερωτική σας ζωή. Το εξάγωνο Ηλιου - Πλούτωνα και το τρίγωνο Ερμή - Ποσειδώνα στις 6 του μήνα θα βελτιώσουν την ψυχολογική σας διάθεση και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους.

Η κοινωνική ζωή δείχνει να σας βοηθάει ιδιαίτερα στο να κάνετε προσεγγίσεις και να επικοινωνήσετε πιο όμορφα και ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Κάντε πιο εντατικές τις εξόδους σας, καθώς οι μέρες φαίνονται ιδανικές προκειμένου να κάνετε επαφές και συναντήσεις, καθώς και να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που έρχονται. Μην κλειστείτε για κανένα λόγο στο σπίτι, μια και όλα δείχνουν ότι τώρα είναι η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε. Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες για τις οποίες δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια - και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται.

ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να επικοινωνήσετε με τα άτομα του εργασιακού χώρου θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σας σχέση που έχει υποστεί φθορά αλλά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, κάνοντας τους συνεργάτες σας πιο καλοπροαίρετους και πιο ευγενικούς μαζί σας. Διατηρείστε τον αυτοέλεγχό σας και βγάλτε από το μυαλό σας στιγμές που σας θυμίζουν το χθες ή απομεινάρια μιας παλιάς σχέσης. Μην κατηγορείτε το ταίρι σας για τα ελαττώματά του, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σας. Για να τον κρίνετε, θα πρέπει να δεχτείτε και τα δικά του σχόλια. Εξάλλου, τα προβλήματα ανάμεσά σας δημιουργούνται εξαιτίας της αστάθειάς σας σε αυτά που λέτε. Η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τον σύντροφό σας και η ικανότητα να βλέπετε τις προοπτικές της σχέσης σας, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν κάποιες στιγμές ο σύντροφός σας δεν έχει διάθεση για παιχνίδια, ούτε μπορεί να ακολουθήσει το σκεπτικό σας, δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάει. Απλώς τον απασχολούν θέματα καθημερινότητας και εργασίας, οπότε μη βιαστείτε να χάσετε το ενδιαφέρον σας και να αναζητήσετε καινούργιους ερωτικούς δρόμους. Πιστέψτε στο ένστικτό σας που σας φωνάζει ότι αυτή η σχέση έχει ακόμη πολύ δρόμο. Θα έχετε στη διάθεσή σας αρκετό χρόνο προκειμένου να ξανασκεφτείτε τις αποφάσεις που έχετε πάρει αλλά και να αφήσετε τα περιθώρια σε περίπτωση που για κάποια πράγματα αλλάξετε γνώμη. Δεν υπάρχει λόγος να συναγωνιστείτε επαγγελματικά με το ταίρι σας, διότι θα προκαλέσετε εντάσεις, θα αμφισβητηθεί ο ρόλος σας και θα αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Ξεφύγετε από άρρωστες καταστάσεις με αποφασιστικότητα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Εφαρμόστε μια τακτική περισσότερο δυναμική στη σχέση σας προκειμένου να απομακρυνθείτε από δύσκολες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας, περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείτε την προσοχή των άλλων. Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Το πρώτο πράγμα που απαιτείτε στις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα. Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική. Βέβαια, η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία αυτών που λέτε και σε ποιους τα λέτε, θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων. Αν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν τον λόγο που το κάνετε και δεν θα θεωρήσουν ότι το πράττετε για δικό σας συμφέρον. Η διάθεσή σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και η υγεία σας θα είναι καλή, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο. Η φυσική σας κατάσταση θα πρέπει να είναι το πρώτο με το οποίο θα ασχοληθείτε και να μην παραλείπετε. Η κούρασή σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση. Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους προκειμένου να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα.

ΛΕΩΝ: Μην παρασυρθείτε από το κλίμα ευφορίας που θα υπάρχει κάποιες στιγμές στον εργασιακό χώρο, γιατί ίσως δεν προσέξετε τις παγίδες. Εάν συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε προβλήματα που κουβαλούν ένα κάπως βαρύ παρελθόν. Το πλανητικό σκηνικό σάς βοηθάει να προχωρήσετε σε μια αναγέννηση εξωτερική. Αν θέλετε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για την εμφάνισή σας, προτιμήστε κάτι απλό και διακριτικό, που θα τραβήξει θετικά τα βλέμματα των άλλων, παρά κάτι ακραίο που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και, αν δεν μπορείτε να τις εφαρμόσετε αμέσως, κατασταλάξτε στους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές. Οι σωστές διασυνδέσεις, που θα σας υποστηρίξουν την κατάλληλη στιγμή, θα παίξουν μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη και την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν γίνει σαφές κατά πόσο θα μπορούσατε να είστε συνεπείς στο μέλλον κάτω από δύσκολες και σκληρές επαγγελματικές συνθήκες, θα μπορείτε να επενδύσετε κατάλληλα την ενέργεια και τον χρόνο σας. Θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις, τόσο για τα εργασιακά σας θέματα όσο και για τα οικονομικά σας σχέδια. Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να ασχοληθείτε και με περαιτέρω δραστηριότητες, αφού η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει αλλά θα σας υποχρεώσει κατά κάποιον τρόπο να ακολουθήσετε ή να ανεχτείτε σε κάποια ζητήματα τις συμβουλές των συγγενικών σας προσώπων. Μην καταφύγετε σε ακραίες συμπεριφορές ή βιαστικές αποφάσεις για να δώσετε λύσεις. Θα ήταν φρόνιμο να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό των αισθηματικών σας θεμάτων και να διαχωρίσετε κάποια πράγματα, χωρίς να αφήσετε να οξυνθούν τα πνεύματα.

ΖΥΓΟΣ: Αν είστε απολύτως σίγουροι ότι η καθημερινή ρουτίνα εισέβαλε στη ζωή σας και η σχέση σας έχει χάσει τη γοητεία σας χωρίς να υπάρχει επιστροφή, δώστε τέλος. Αν όμως ακόμη ταλαντεύεστε για το τι πρέπει να κάνετε, αφήστε τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να σκεφτείτε καλύτερα προτού πράξετε. Βεβιασμένες ή σπασμωδικές κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν, αντιθέτως θα σας πληγώσουν, αφού μετά το τέλος η απογοήτευση που θα νιώσετε θα σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα. Μη βιαστείτε να αποχωρήσετε από τη σχέση και να διεκδικήσετε κάποιο νέο πρόσωπο, διότι δεν μπορείτε ακόμη να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Αναλύστε καλύτερα τα στοιχεία που πιστεύετε ότι σας σπρώχνουν στον χωρισμό και ίσως ανακαλύψετε ότι εσείς είστε ο κύριος φταίχτης που η σχέση σας έχασε το ενδιαφέρον της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε από το να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αναλώνεστε μόνοι σας σε υπαρξιακά προβλήματα, να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον σύντροφό σας, χωρίς να κρατάτε επικριτική στάση. Με ρεαλιστική αντιμετώπιση και αποφορτισμένοι συναισθηματικά, θα βρείτε κατανόηση στα συναισθήματά σας και ακόμη και αν τελικά καταλήξετε σε χωρισμό, θα είναι μια συνειδητοποιημένη απόφαση που θα μειώσει τον πόνο σας. Για εσάς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, η αδρεναλίνη σας θα... ρέει, το σεξαπίλ σας θα αγγίζει τα ύψη και η ερωτική σας διάθεση το κόκκινο. Αναθερμάνετε τη σχέση σας, περιορίστε την κτητικότητα και όχι μόνο, αφού μαζί με αυτήν θα πρέπει να περιορίσετε και την τάση σας για απιστίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γεφυρώστε διαφορές που έχουν προκύψει με άτομα που φλερτάρετε τους τελευταίους μήνες και φέρτε πάλι στη ζωή σας τη γαλήνη, την ηρεμία και την αγάπη. Εσείς πρώτοι πρέπει να βάλετε το λιθαράκι που θα κάνει τις σχέσεις σας να μοιάζουν με όαση και να είναι γεμάτες τρυφερότητα και κατανόηση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Δείξτε στους άλλους ότι τους υπολογίζετε και τους χρειάζεστε, μετριάζοντας κτητικότητα, ζήλια και εγωισμό. Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα σας κουράσει, όμως θα είναι κάτι παροδικό και στη συνέχεια θα υπάρξουν θετικά νέα και ενισχύσεις από άτομα του εργασιακού χώρου που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούργιες ισορροπίες και να δουλεύετε περισσότερο απερίσπαστοι. Μόνο αν επενδύσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα επιβιώσετε ακόμη και με αυτούς τους οποίους δεν εγκρίνετε απόλυτα, οπότε πάρτε το απόφαση ότι θα συνεργαστείτε με κάποιους. Αυξήστε τη διπλωματία και μειώστε τον εγωκεντρισμό σας. Στην πορεία οι εντάσεις θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν. Είναι πολύ πιθανόν να αντιλαμβάνεστε κάπως περίεργα και διαφορετικά τα πράγματα από το πώς έχουν και αυτή θα είναι η αιτία που θα παρεξηγείτε αυτά που θα σας λέει το έτερόν σας ήμισυ ή που θα τον αναγκάσει να σας ασκεί σκληρή κριτική, όμως είναι διαρκώς στο πλευρό σας και σας δίνει αγάπη και δύναμη προκειμένου να μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό,τι και αν προκύψει. Θυμηθείτε να είστε απλόχεροι σε αισθήματα προς αυτόν για να μπορεί να το πράξει και εκείνος προς εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να μπουν στη σχέση σας και να βάλουν «νάρκες», ακόμη και αν πιστεύετε ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουν κάτι που θα σας φέρει αναστάτωση. Είναι η στιγμή που ίσως κάποιες από τις φιλίες σας εμφανίσουν τα αγκάθια τους και θα είναι καλύτερα να είναι μακριά από τη σχέση σας. Εφόσον αγαπάτε τον σύντροφό σας και θέλετε να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί, επιβάλλεται να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να ξεχάσετε πείσματα και εγωισμούς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμη κάποια νεύρα που θα σας γεμίζουν στρες και άγχος. Ξεπεράστε ψύχραιμα και κυρίως διπλωματικά διαφωνίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας, ώστε να είστε σε ισορροπία και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αυτούς που δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε να σας πλησιάσουν και αρχίστε να βλέπετε τους άλλους λίγο πιο καλοπροαίρετα και θετικά, ώστε να αντιληφθούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας, που δεν είναι και λίγα. Αποφασίστε να γίνετε στον έρωτα το ίδιο δυναμικοί και αποφασιστικοί όπως είστε και στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση να βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείτε αλλά και να ζήσετε με τον τρόπο που σας αντιπροσωπεύει. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές θα είναι επαγγελματικές. Μερικές από τις οικογενειακές καταστάσεις θα αποσπάσουν την προσοχή σας και κάποια περιστατικά θα σας κάνουν να νιώσετε εγκλωβισμένοι. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα