Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΤΡΑ«Κωδικός υγεία και ομορφιά» με σύμμαχο τον Ερμή Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου 2015Σάββατο, Οκτώβριος 10, 2015 - 07:00

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας θα βρεθούν σε άμεση προτεραιότητα, περιορίζοντας σημαντικά την ελευθερία σας. Αφήστε κατά μέρος τις βαριές σκέψεις και αναπτύξτε την επικοινωνία σας, τις ανταλλαγές απόψεων και τις επισκέψεις. Κάντε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας και μην αρνηθείτε προτάσεις για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Ζυγό από τις 10 του μηνός ασχοληθείτε με

την υγεία και την εμφάνισή σας. Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να καταπιαστείτε με πράγματα που θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα δυναμώσουν τον οργανισμό σας. Προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι όταν κάνετε κάτι σημαντικό, για να αποφύγετε τα μικροατυχήματα. Φροντίστε σωστά τον εαυτό σας και θωρακίστε τον καλύτερα, ώστε, όταν η πίεση είναι μεγάλη, να έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Αποφύγετε καταχρήσεις και χαλιναγωγήστε τον παρορμητισμό σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 13 του μηνός στον Ζυγό δεν θα χάσετε χρήματα αλλά δεν θα κερδίσετε και αυτά που υπολογίζατε. Φροντίστε να μην προσθέσετε καινούργια έξοδα σε έναν ήδη φορτωμένο προϋπολογισμό. Δραστηριοποιηθείτε αν πρέπει να αναζητήσετε συμμαχίες και μην περιμένετε να το κάνετε αργότερα. Οι προσπάθειές σας θα είναι πολλαπλάσιες του αποτελέσματος εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων. Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε από τυχόν προτάσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, ώστε να προφυλαχτείτε από τρικλοποδιές αντιπάλων σας. Ο οικονομικός τομέας απαιτεί προσεκτικούς και σοφούς χειρισμούς, χωρίς ρίσκα ή αβέβαιες επενδύσεις που θα τον δυσκολέψουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ: Κάντε με άνεση αυτό που θέλετε να πετύχετε στις δύσκολες υποθέσεις σας, οι οποίες εδώ και αρκετό καιρό σάς έχουν αγχώσει. Υπερασπιστείτε τα «θέλω» σας στον επαγγελματικό τομέα, για να έχετε αποτελέσματα στα σχέδιά σας. Αποταμιεύστε με τον καλύτερο τρόπο, βελτιώνοντας τα έσοδά σας και αντισταθείτε στις άσκοπες σπατάλες. Στην επιφάνεια θα έρθουν οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που ζητούν απεγνωσμένα διευθέτηση. Πείτε «ναι» σε μια επαγγελματική πρόταση που θα αποτελέσει πράξη επένδυσης για το μέλλον σας, αλλά προτού προχωρήσετε σε καθοριστικές αποφάσεις, πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με αυτό που σας λείπει από τη ζωή. Ετσι θα μπορέσετε να καλύψετε τα κενά και οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγείτε από τα αδιέξοδα όπου βρεθήκατε τον προηγούμενο μήνα, τονίζοντας τη δημιουργικότητα και τη θετική σκέψη σας, που θα φέρει δίπλα σας ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν. Με αυτόν τον τρόπο να είστε σίγουροι ότι θα αυξηθεί και η καλή τύχη σας. Καταλαβαίνετε ότι θα υπάρχουν διαφορές, αντιθέσεις και αρκετά δύσκολες στιγμές, όμως είναι κρίμα το πείσμα σας να γίνει η αιτία να χαλάσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας. Οργανώστε καλύτερα τις πρωτοβουλίες σας και διδαχτείτε μέσα από παλιά σφάλματα ή παραλείψεις, για να δημιουργήσετε το υπόβαθρο μιας σταθερής και διαρκούς ανάπτυξης. Εάν χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό, μη διστάσετε να κάνετε κάποια μικρά βήματα για αρχή και να προχωρήσετε σταδιακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, ωστόσο για να μην πέσετε στην παγίδα της μόδας διαλέξτε μόνο αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο και στην αίσθησή σας περί καλαισθησίας. Δείτε για καλό τις αντιξοότητες που θα υπάρξουν και χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε καλύτερα με ποιον τρόπο θα φτάσετε στους στόχους που πραγματικά επιθυμείτε. Αποφασίστε να αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έχετε για προσωπική εξέλιξη και αφήστε τις φιλοδοξίες σας να αρχίσουν να παίρνουν μορφή από τις δικές σας αποτελεσματικές προσπάθειες. Από κει που δεν θα το περιμένετε θα δημιουργηθούν καινούργιες πηγές εσόδων και θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σαφώς πιο ανακουφισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε αρκετά από αυτά που κάνετε και καταπονούν τον οργανισμό σας όσο είναι νωρίς για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Μπορεί η καθημερινότητα πολλές φορές να σας φαίνεται και να είναι κουραστική, αλλά σαν αντιστάθμισμα σάς επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες και ανέλπιστες εκπλήξεις. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις σας και φροντίστε να αφήνετε έξω από το σπίτι σας τα όποια εργασιακά προβλήματα έχετε και μην εκτονώνετε τα νεύρα σας πάνω στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στους φίλους σας. Εμφανιστείτε περισσότερο συναισθηματικοί και εκφράστε το τι νιώθετε με έναν δικό σας τρόπο, που όμως πρέπει να φροντίσετε να μην περάσει απαρατήρητος. Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν.

ΛΕΩΝ: Θέστε σε προσωρινό έλεγχο τη φαντασία σας και να έχετε πάντα στον νου σας πως το κάθε πρόβλημα είναι και μια ευκαιρία πιο κοντά στην αλήθεια. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε, δεν είναι απαραίτητο να εκραγείτε, να αγανακτήσετε ή να κλειστείτε προβληματισμένοι στον εαυτό σας. Αρκετοί από τους φίλους σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε πραγματικές και δραστικές λύσεις για τα προσωπικά σας προβλήματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σωστή σχέση, γι' αυτό επιβάλλεται να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας και να νοιάζεστε πραγματικά για τον σύντροφό σας. Ικανοποιήστε την εσωτερική ανάγκη σας για λίγη χαρά και αρμονία στις σχέσεις. Ακόμη και η μακροχρόνια σχέση σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την αλλαγή στη διάθεσή σας και να ανανεωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μερικά προβλήματα στην επικοινωνία είναι πιθανά, αλλά δεν θα είναι τόσο ουσιαστικά ώστε να αισθανθείτε άσχημα ή να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Η πηγή του άγχους σας ή των διαφωνιών ίσως να είναι κάποιο οικογενειακό ζήτημα ή κάτι που θα αφορά τον χώρο του σπιτιού σας. Επειτα από μια περίοδο που περάσατε αρκετά φορτισμένη θα βγείτε μπροστά και θα αρχίσετε να επιβάλετε τους δικούς σας ρυθμούς και τις δικές σας ανάγκες. Το τονισμένο σεξαπίλ και ο μαγνητισμός σας θα σας παροτρύνουν να προσέξετε την εμφάνισή σας. Είναι η καλύτερη στιγμή για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και ιδιαίτερα στη σχέση σας. Τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας θα φέρουν μια κάποια ένταση μεταξύ σας, όταν θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός σας.

ΖΥΓΟΣ: Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε να είστε εριστικοί ή εγωιστές με το ταίρι σας, για να βγείτε αλώβητοι από αυτήν την κρίση. Οι τετριμμένες ιδέες σάς κουράζουν, γι' αυτό αντιμετωπίστε δυναμικά τα προσωπικά σας προβλήματα και κρύψτε τις ευαισθησίες σας, που θα σας κάνουν θύμα κάποιων οι οποίοι θα επειδιώξουν να πατήσουν επάνω σας. Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες θα σας υπενθυμίσουν ότι έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Σταθεροποιήστε τους στόχους σας και δείξτε στους άλλους πως είστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και ικανοί να φέρετε σε πέρας ό,τι αναλάβετε. Εντείνετε τις προσωπικές προσπάθειές σας και ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση και την επέκτασή τους. Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας. Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα, προετοιμάστε τα σχέδιά σας, υπολογίζοντας πάντα κάτι παραπάνω από το προβλεπόμενο, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα αιφνίδια έξοδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Σε συνδυασμό με τη λογική μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή. Χρειάζεται να είστε σοβαροί, υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, αν θέλετε τα θέματά σας να προχωρήσουν. Πρέπει να διατηρήσετε αλώβητες τις σχέσεις που σας είναι χρήσιμες για το παρόν αλλά και για το μέλλον, από άποψη πρακτική, ηθική και κοινωνική. Το πρόβλημα που έχετε είναι ότι δεν σας πείθει κανείς εύκολα, αλλά ούτε και εσείς έχετε την τάση να εκδηλωθείτε. Σκεφτείτε ότι πίσω από κάθε απόλυτη άρνηση κρύβεται μια φυγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συγκινησιακοί παράγοντες θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο, αλλά περισσότερο από την καρδιά σας θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το μυαλό σας και να φυλαχτείτε από την υπερβολή, όπως και όσο μπορείτε. Ηρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε μέρος των ονείρων σας, καθώς ο επαγγελματικός τομέας θα λειτουργεί περίφημα, ενώ παράλληλα θα τονώνεστε από την οικογενειακή σας ζωή. Από δω και στο εξής θα σας συνοδεύουν πολλές ευκαιρίες και από εσάς μένει να τις αξιοποιήσετε. Η τύχη δεν θα σας γυρίσει την πλάτη, γι' αυτό μην τις συγκρίνετε με τις παλιές και μην κάνετε το σφάλμα να περιμένετε τις πιο εντυπωσιακές. Πάρτε ουσιαστικές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας και εργαστείτε για την υλοποίησή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναλλαγές και οι μετακινήσεις σας θα είναι πιο εύκολες, αλλά χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας γύρω από τα προσωπικά θέματα, καθώς οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο κάποιες από τις ήδη προβληματικές σχέσεις σας. Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση ενός καλού σας φίλου που έχει τις καλύτερες προθέσεις για εσάς και παράλληλα πλησιάστε εκείνους που σας βοηθούν και σας στάθηκαν στο παρελθόν. Σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να επιβληθείτε, να είστε πιο ξεκάθαροι και πιο κατασταλαγμένοι. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Καινούργια άτομα που θα εισβάλουν στη ζωή σας θα σας ενεργοποιήσουν θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τον συναισθηματισμό σας να σας παρασύρει σε αυταπάτες, αλλά ούτε και την ευαισθησία σας να σας απομακρύνει από τον σύντροφό σας σαν τακτική αντίδρασης. Ελέγξτε τις διακυμάνσεις στη διάθεσή σας και μην τις εκδηλώνετε στο ταίρι σας που δεν σε θέση να τις ανεχτεί ή ίσως δεν έχει την ωριμότητα να τις καταλάβει. Ναι μεν θα ζείτε μια περίεργη κατάσταση, αλλά και οι δυο σας θα προσπαθείτε να παρακάμψετε τα προβλήματα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Πάψτε να είστε εσωστρεφείς και μιλήστε ανοιχτά, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, αλλά και για να αξιοποιήσετε τον χρόνο που θα διαθέσετε σωστά και να μην το χαραμίσετε. Η τακτική που έχετε συνήθως να απομακρύνεστε και να προτιμάτε τη σιωπή όταν κάτι σας ενοχλεί αυτήν τη φορά θα αποδειχτεί λανθασμένη, αφού το ορθότερο θα ήταν να βρείτε μια μέση οδό, που δεν θα καταπίεζε καμία πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να τα βρείτε ξανά με τον εαυτό σας και να είστε πιο γνήσιοι στη συμπεριφορά σας. Μόνο έτσι θα νιώσετε πιο ήρεμοι για να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι. Μην αφήνετε τη διάθεσή σας να χαλάσει, επειδή δεν θα γίνονται όλα τα καπρίτσια σας. Ξέρετε καλά πως αυτό που ζητάτε είναι παράλογο. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να κλέψετε την παράσταση υπάρχει τρόπος, αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Ακολουθήστε τις ευκαιρίες και αυτές θα σας οδηγήσουν σε μια θετική πορεία για το μέλλον της σχέσης σας. Θα αρχίσετε να είστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με το τι θέλετε και θα νιώσετε πιο ώριμοι για να ανταποκριθείτε σε αυτά που απαιτούνται για μια υγιή σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα