Ρώσικη ρουλέτα του σεξ

ΚΟΣΜΟΣΤους διεγείρει η «έξαψη» του να μην γνωρίζει κανείς αν θα κολλήσει τον ιόΡώσικη ρουλέτα του σεξΤετάρτη, Μάιος 18, 2016 - 15:00

Πάρτι οργίων στην Ισπανία μεταξύ gay, όπου ο ένας είναι φορέας του HIV και η συνεύρεση γίνεται χωρίς προφυλάξεις

Κορόνα γράμματα παίζουν τη ζωή τους όλο και περισσότερα άτομα στην Ισπανία κατά τη διάρκεια οργίων, με την αρρωστημένη σκέψη ότι θα φτάσουν στον απόλυτο οργασμό. Γιατροί καταγγέλλουν ότι κυρίως μεταξύ των gay αυξήθηκαν κατακόρυφα τα πάρτι poy αποκαλούνται «ρώσικη ρουλέτα του σεξ».

Τις αποκαλύψεις έκανε ο γιατρός του Hospital Clinic της Βαρκελόνης δρ Γιόζεπ Μαγιόλας, μιλώντας στο περιοδικό «El Periodico». Στα όργια συνήθως συμμετέχουν ομοφυλόφιλοι άντρες, από τους οποίους ο ένας είναι φορέας του ιού HIV, χωρίς οι υπόλοιποι να γνωρίζουν την ταυτότητά του. Οι συμμετέχοντες κυκλοφορούν γυμνοί φορώντας μάσκα και κάνουν σεξ αυστηρά χωρίς προφυλάξεις. Αυτό που τους διεγείρει, σύμφωνα με τον Μαγιόλας, είναι η «έξαψη» του να μην γνωρίζει κανείς αν θα κολλήσει τον ιό. Είναι σαν τη ρώσικη ρουλέτα, στην οποία ο παίκτης που τραβάει τη σκανδάλη δεν γνωρίζει αν το όπλο θα εκπυρσοκροτήσει ή όχι.

«Διοργανώνονται κάθε είδους όργια, από "ρώσικες ρουλέτες του σεξ" μέχρι πάρτι οργίων στα οποία μπορεί να συμμετάσχει μόνο όποιος είναι φορέας του ιού HIV» προσθέτει ο γιατρός, διευκρινίζοντας ότι υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία σεξ πάρτι, τα οποία αποκαλούνται «μπλε πάρτι».

Πρόκειται για όργια σαν αυτά της «ρώσικης ρουλέτας του σεξ», με τη διαφορά ότι οι συμμετέχοντες κάνουν χρήση αντιικών φαρμάκων, έτσι ώστε να μειώσουν την πιθανότητα να κολλήσουν τον ιό HIV σε περίπτωση που τύχει σε αυτούς ο οροθετικός παρτενέρ.
«Υποτιμούν την επικινδυνότητα του ιού» επισημαίνει ο Μαγιόλας. Μαζί του συμφωνεί η ψυχοθεραπεύτρια Κέιτ Μόρλεϊ, καλώντας τους συμμετέχοντες να αναλογιστούν ότι οι συνέπειες είναι πολύ επικίνδυνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα