Mια Ελληνοαμερικανίδα κουκλάρα για «Μις ΗΠΑ»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ πρόβα της Ελενας για το στέμμα!Mια Ελληνοαμερικανίδα κουκλάρα για «Μις ΗΠΑ»Τετάρτη, Μάιος 18, 2016 - 14:27

Η 24χρονη Ελληνοαμερικάνα Miss Pennsylvania, με πρόβλημα στην ακοή, είναι φαβορί για τα καλλιστεία της Μις ΗΠΑ

Μια πανέμορφη Ελληνίδα με προβλήματα ακοής διεκδικεί το στέμμα της Μις ΗΠΑ. Η 24χρονη καλλονή Ελενα Λακουάτρα, που πέρυσι κέρδισε με άνεση τον διαγωνισμό για τη Miss Pennsylvania,

φέτος φιλοδοξεί να κατακτήσει τον σημαντικότερο αμερικανικό τίτλο ομορφιάς, με στόχο τα καλλιστεία Μις Υφήλιος.

Εντυπωσιακή, καλλίγραμμη, με υπέροχο χαμόγελο, ατελείωτα πόδια και με αδυναμία στη σοκολάτα, η κόρη της Ελληνίδας Εφι Αλεξάντερ και του Λατινοαμερικανού Πολ Λακουάτρα ζει το μεγάλο όνειρο. Στις συνεντεύξεις της είναι αδύνατον να καταλάβει κάποιος την αναπηρία στην ακοή της.

Μιλάει κανονικά και το κοχλιακό εμφύτευμα στο αριστερό αυτί της φαίνεται μόνο όταν τραβάει τα μαλλιά της πίσω. «Λίγες μέρες αφότου έκλεισα τα τέσσερα χρόνια μου προσβλήθηκα από μηνιγγίτιδα. Ηταν αναπάντεχο. Με μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς έζησα! Είμαι εδώ. Αλλά, δυστυχώς, έχασα την ακοή κι από τα δύο αυτιά μου. Εβαλα εμφύτευμα. Χωρίς αυτό δεν ακούω τίποτα»,αποκάλυψε η εντυπωσιακή «ωραία Ελένη» σε συνέντευξή της, όπου επανέλαβε όχι μία ούτε δύο, αλλά οκτώ φορές πως είναι Ελληνίδα!

«Είμαι μέλος μιας μεγάλης ελληνικής οικογένειας και μας αρέσει να λέμε σε όλους ότι είμαστε Ελληνες. Αγαπάμε τους ελληνικούς χορούς και το ελληνικό φαγητό» αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Οσον αφορά τον διαγωνισμό, παραδέχτηκε: «Δεν είμαι ανταγωνιστική, αλλά μου αρέσει να κερδίσω τον τίτλο. Είναι διασκεδαστικό, αν και θέλει πολύ χρόνο και αφοσίωση, κάτι που συχνά με αγχώνει».

Ο σύντροφός της

Στο πλευρό της Ελενα φύλακας άγγελος στέκεται ο σύντροφός της Τόμας Πασίνσκι, ο οποίος πλέον σπάνια βλέπει την αγαπημένη του. Η εστεμμένη, εκτός του ότι εργάζεται ως δημοσιογράφος στο κανάλι WTAE, συμμετέχει καθημερινά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ από το αυτοκίνητό της δεν λείπουν ποτέ το στέμμα και η κορδέλα της Miss Pennsylvania, αφού ο τίτλος περιλαμβάνει και μια σειρά υποχρεωτικών δημόσιων εμφανίσεων.



Η 24χρονη καλλονή συναντήθηκε με τη Χίδερ Γουάιτστοουν, την πρώτη κωφή Miss America, που έγραψε ιστορία στον θεσμό το 1995. «Μην αφήσεις την αναπηρία να σε κρατήσει πίσω. Να κάνεις ό,τι θέλεις» της εμπιστεύτηκε και αυτό η Ελληνίδα το έκανε μότο ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα