Ρόδος: Τέλος οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου μετά τη ροζ πόζα ζευγαριού

ΡΕΠΟΡΤΑΖΡόδος: Τέλος οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου μετά τη ροζ πόζα ζευγαριούΠέμπτη, Οκτώβριος 12, 2017 - 17:59

❱❱ Αμεση ήταν η αντίδραση του μητροπολίτη Ρόδου Κυρίλλου μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του νιόπαντρου ζευγαριού από τη Βρετανία, το οποίο επιδόθηκε σε προκλητικό ερωτικό παιχνίδι αμέσως μετά τον πολιτικό γάμο του, πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο.

Το ερωτικό ενσταντανέ, που αναρτήθηκε στο facebook και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ανάγκασε τον ιεράρχη να δώσει εντολή να σταματήσουν οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι. «Δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού» δήλωσε ο μητροπολίτης Ρόδου και πρόσθεσε πως η Λίνδος έχει και άλλα ειδυλλιακά μέρη για γάμους.

Απαίτηση

Ακόμη, ο κ. Κύριλλος ανέφερε ότι η ιστορία με τους πολιτικούς γάμους στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο. «Από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι» κατέληξε. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι δημοσιοποίησε την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία απεικονιζόταν το... γαμήλιο ερωτικό παιχνίδι του σε ελληνικό νησί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποιο ήταν το νησί που είχε επιλέξει για τον γάμο του.
Ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι το νησί είναι η Ρόδος και συγκεκριμένα η περιοχή πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο, όπου νωρίτερα οι Βρετανοί είχαν τελέσει πολιτικό γάμο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα