Ράπερ φονιάς και αυτόχειρας

ΚΟΣΜΟΣΡάπερ φονιάς και αυτόχειραςΤετάρτη, Δεκέμβριος 10, 2014 - 18:44

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το αμόκ ζήλιας από το οποίο κατελήφθη γνωστός ράπερ και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτώσει τη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, ενώ βρισκόταν σε βιντεοκλήση με τον πρωταθλητή του μποξ Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Ο ράπερ Ερλ Χέις, φίλος και συνεργάτης του Μεϊγουέδερ, πυροβόλησε τη χορεύτρια - ηθοποιό Στέφανι Μόσλεϊ, καθώς υποπτευόταν ότι τον απατούσε με τον τραγουδιστή Τρέι Σονγκζ, πριν στρέψει το περίστροφο

προς το μέρος του και αυτοκτονήσει μέσα στο διαμέρισμά τους, στο Λος Αντζελες. Η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος ύστερα από κλήσεις γειτόνων που ανέφεραν ότι άκουσαν τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας και στη συνέχεια δέκα πυροβολισμούς.

Πηγές από το περιβάλλον του Χέις αποκάλυψαν στο Tmz.com ότι πριν από δύο χρόνια το ζευγάρι είχε χωρίσει, εξαιτίας της φημολογούμενης σχέσης της Μόσλεϊ με τον Σονγκζ. Παρά το γεγονός ότι ύστερα από λίγο καιρό επανασυνδέθηκαν, εκείνος δεν κατάφερε να αφήσει ποτέ πίσω του το συμβάν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχείς τριβές. Οπως εξηγούν, αναφέρονταν σε αυτό με κάθε ευκαιρία, ενώ την κατηγορούσε διαρκώς ότι είχε φλερτ με διάφορους καλλιτέχνες.

Ο Μπάρελ Γουίκς, στενός φίλος και life coach του Χέις, υποστήριξε ότι το ζευγάρι βρισκόταν στη διαδικασία χωρισμού. «Εχω κάνει συνεδρίες και με τους δύο. Ποτέ δεν άκουσα από το δικό της στόμα ότι εκείνος σήκωσε χέρι πάνω της, επομένως εκπλήσσομαι» πρόσθεσε.
Η «πέτρα του σκανδάλου», ο Τρέι Σονγκζ, λίγο μετά την είδηση των θανάτων τους έγραψε στο twitter: «Αναπαύσου εν ειρήνη, κοριτσάκι. Ησουν άγγελος στη Γη, τώρα θα μας προσέχεις από τον παράδεισο. Θα λείψεις, αλλά δεν θα ξεχαστείς». Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Τρεμέν Αλσον Νέβερσον, έχει το παρατσούκλι «Κύριος Κλέβω Το Κορίτσι Σου», από ένα κομμάτι στο έκτο άλμπουμ του, οι στίχοι του οποίου μιλάνε για κάποιον που κλέβει τη γυναίκα κάποιου άλλου άντρα.

Μέχρι στιγμής η είδηση ότι ο Μεϊγουέδερ υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές, ωστόσο σύμφωνα με το TMZ.com, ο διάσημος αθλητής του μποξ άκουσε τα πάντα, καθώς του είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα ο Χέις προκειμένου να του μιλήσει οργισμένος για την απιστία της συζύγου του. Οταν ο ράπερ τού είπε ότι σκόπευε να τη σκοτώσει, ο Μεϊγουέδερ μάταια τον ικέτεψε να μην το κάνει.΄

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα