Πυρηνική «βόμβα» στην ΕΠΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠυρηνική «βόμβα» στην ΕΠΟΤετάρτη, Οκτώβριος 12, 2016 - 13:11

Το Διαιτητικό Δικαστήριο όρισε νέο Δ.Σ. στην ΕΠΟ, αφήνοντας εκτός τον Β. Μητρόπουλο που έκανε την προσφυγή!

Ρεπορτάζ
Γιώργος Σηφάκης

Εσκασε βόμβα μεγατόνων με τις εκλογές στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες το βράδυ και θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν σήμερα (η ΕΠΟ

μιλάει για Πέμπτη), το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου (αν και δεν συμπεριέλαβε τον ίδιο) για αναβολή των εκλογών (ήταν προγραμματισμένες για 26 Οκτωβρίου) και διορισμό προσωρινής διοίκησης!

Η προσφυγή του Μητρόπουλου έγινε δεκτή με ψήφους 5-2! Ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν υπέρ της προσφυγής του Βίκτωρα Μητρόπουλου ήταν και δύο διαιτητές της ΕΠΟ! Κάτι που φανερώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η ΕΠΟ και οι άνθρωποί της παραμένουν στα ηνία της ομοσπονδίας! Βέβαια το τοπίο είναι ακόμα ομιχλώδες και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τη δεδομένη στιγμή τη διάρκεια που θα έχει η προσωρινή διοίκηση που θα οριστεί στην ΕΠΟ. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ ζήτησε προσωρινή διοικούσα επιτροπή για διάστημα πέντε μηνών, προκειμένου οι εκλογές να διεξαχθούν με τον νέο νόμο (αυτό είχε και τις ευλογίες του Σταύρου Κοντονή) και όχι με βάση το καταστατικό.

Τελικά τα μέλη της νέας διοίκησης είναι από όλες τις παρατάξεις. Δέκα από αυτήν του Μητρόπουλου, πέντε από τη σημερινή διοίκηση και πέντε από την πλευρά Γραμμένου: Γιώργος Στράτος, Στέλιος Σφακιανάκης, Τάκης Αγραφιώτης, Γιώργος Σκαρτάδος, Γιώργος Κασιμάτης, Μίμης Δομάζος, Αριστείδης Καμάρας, Νίκος Μαχλάς, Γιάννης Βαλαώρας, Φάνης Τουτζιάρης, Βασίλης Παναγιωτάκης, Μάνος Γαβριηλίδης Γιάννης Παππάς, Χρήστος Καραβασίλης, Μιχάλης Τζανόπουλος, Αντώνης Παπαπετρίδης, Νίκος Βακάλης, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Βούρβαχης, Γιώργος Σταράκης, Κωνσταντίνος Κίτσιος.

Εκτός αν σε όλα αυτά υπάρχει κάτι στο παρασκήνιο που μόνο οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν και αυτό θα φανεί από τις αντιδράσεις σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα