Η μαρκίζα για τον Παντελίδη στο cafe του αδελφού του!

SHOWBIZΗ μαρκίζα για τον Παντελίδη στο cafe του αδελφού του!Τετάρτη, Οκτώβριος 12, 2016 - 12:10

Ο Παντελής Παντελίδης «ζει» και η μορφή του φιγουράρει πλέον στη πρόσοψη της καφετέριας του
αδελφού του στη Νέα Ιωνία που μετονομάστηκε σε «Αρωμα Πλατείας Παντελή Παντελίδη».

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης που γίνεται αυτές τις ημέρες στο μαγαζί, η μαρκίζα της επιχείρησης

αντικαταστάθηκε από μια τεράστια αφίσα του τραγουδιστή,
που «έφυγε» τον περασμένο Φεβρουάριο στο τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα, με το βλέμμα του να κοιτάζει την πλατεία, εκεί όπου μικρός ανδρώθηκε παίζοντας κυνηγητό με τους φίλους του.

Με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το στέκι αφιερώνεται κι επισήμως στο «αστέρι» του πενταγράμμου που έσβησε πριν από οκτώ μήνες.

Με απόφαση του ιδιοκτήτη Τριαντάφυλλου Παντελίδη ακόμα και οι εσωτερικοί χώροι θα «ντυθούν» με το πρόσωπο του αδελφού του, όπως δείχνει και η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media, ενώ τα αρχικά «Pq» θα κοσμούν τις κούπες και τα σχέδια των καφέδων.

Οι γονείς και τα αδέλφια του καλλιτέχνη νιώθουν έντονα την ανάγκη να τον κρατήσουν... ζωντανό και το όνειρό τους να δημιουργήσουν έναν χώρο οικείο, φιλόξενο και με «άρωμα» Παντελίδη για τους εκατοντάδες φίλους και θαυμαστές του γίνεται σιγά σιγά αληθινό. Τα αποκαλυπτήρια της μαρκίζας έγιναν στο facebook και οι διαδικτυακοί φαν του έσπευσαν με λόγια συγκινητικά να σχολιάσουν το γεγονός δίνοντας ραντεβού στην πλατεία Παντελίδη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα