Προβλέψεις για 5/4

13:22 5/4/2013 - Πηγή: Espresso

ΚΡΙΟΣ: Μια προσωπική συνάντηση θα οδηγήσει σε αμοιβαία ικανοποίηση. Κανονίστε μια οικογενειακή γιορτή, αλλά μην κάνετε υπερβολές με το φαγητό και ποτό. Τα προβλήματα που είχατε αφήσει να έρθουν ξανά στην επιφάνεια. Η επικοινωνία με τα παιδιά θα σας φέρει χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο από τη δίαιτά σας. Πιθανές ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα σας ευχαριστήσουν και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Μην κάνετε το λάθος να περιμένετε να σας πλησιάσουν άνθρωποι που δεν σας ταιριάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα φέρει τύχη στους Διδύμους που ασχολούνται με

τις επιχειρήσεις. Πιθανόν να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι ή να έχετε συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Για να καταπολεμήσετε την κακή σας διάθεση επιστρατεύστε την αίσθηση χιούμορ που σας χαρακτηρίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από εσάς περιμένουν βοήθεια οι φίλοι και οι συγγενείς σας. Δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ημερών πιθανόν να έχουν επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Αν σας πιάσει αϋπνία, κάντε μια βόλτα πριν κοιμηθείτε, απολαύστε ένα ζεστό μπάνιο ή πιείτε τσάι με μέλι.

ΛΕΩΝ: Σήμερα τους άντρες περιμένουν προσωπικές συναντήσεις, οι οποίες θα τελειώσουν επιτυχώς. Κάντε μια γιορτή προς τιμήν της συντρόφου σας, αλλά αποφύγετε το πολύ φαγητό και τα ποτά. Οι γυναίκες θα είστε σε δίλημμα όσον αφορά την οικογένεια και τη διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τις γυναίκες Παρθένους περιμένει μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Δεν αποκλείεται η εμφάνιση ενός νέου έρωτα ή η ανανέωση κάποιας παλιάς σχέσης. Οι άντρες έρχεστε αντιμέτωποι με τις δουλειές του σπιτιού. Επίσης θα σας θυμίσουν κάποια χρέη που έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Στην ιδιωτική ζωή τα συναισθήματά σας θα σας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις και πιθανόν σε τσακωμούς με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στις θετικές σκέψεις. Διώξτε τη ματαιοδοξία και τον εγωισμό, και βελτιώστε τον τομέα της επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο άμεσο μέλλον δεν πρέπει να ελπίζετε σε κάποια εξτρά χρηματικά ποσά. Μην πάρετε κανένα δάνειο, αλλά ρυθμίστε τα οικονομικά σας κάνοντας οικονομία. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ή ίσως βιώσετε μια ερωτική απογοήτευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στις θετικές σκέψεις. Μην είστε ματαιόδοξοι και εγωιστές. Ενας νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα ή τα άστρα θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τη σχέση σας. Βοηθήστε τους συνανθρώπους σας και κάποια στιγμή θα ανταμειφθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα άστρα συμβουλεύουν τους άντρες να αποφύγουν σήμερα τις αθλητικές δραστηριότητες. Τις γυναίκες τις περιμένει μια καινούργια γνωριμία, που ίσως αποτελέσει την αρχή μιας νέας ερωτικής σχέσης. Καλή θεωρείται επίσης η μέρα για ταξίδια και αναψυχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις που πιθανόν να συναντήσετε στους δρόμους και αποφύγετε να παρευρεθείτε σε δημόσιες εκδηλώσεις. Σήμερα έχετε ανάγκη από χαλάρωση και ήρεμη ατμόσφαιρα για να ξεκουραστείτε και να αναλύσετε αυτά που σκέφτεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αύξηση της απόδοσής σας θα κάνει τους συναδέλφους σας να εκπλαγούν από το πόσο γρήγορα φτάσατε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επιτυχής σας πορεία επιτυγχάνεται χάρη στην επιμονή σας και τη συγκέντρωσή σας. Θα ακούσετε κάποιο νέο, όχι και τόσο ευχάριστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα