Προφυλακιστέος ο Πακιστανός που τεμάχισε τον ομοεθνή του

12:54 5/4/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠροφυλακιστέος ο Πακιστανός που τεμάχισε τον ομοεθνή τουΤετάρτη, Απρίλιος 5, 2017 - 12:53

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 27χρονος Πακιστανός, που ομολόγησε την άγρια δολοφονία και τον τεμαχισμό του 30χρονου ομοεθνούς του, τον οποίο έθαψε σε απόμερη περιοχή της Βαρβάσαινας Ηλείας. Στη φρικτή πράξη και την προσπάθεια εξαφάνισης του πτώματος είχε τη βοήθεια της 23χρονης Ρομά συζύγου του και ακόμη ενός 19χρονου Πακιστανού, που αναζητείται.

Ενώπιον του ανακριτή, στον οποίο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μαζί με τη σύζυγό του, ο 27χρονος ομολόγησε

το φονικό και εξήγησε τα κίνητρα που τον ώθησαν σε αυτό. Οπως είπε, ο 30χρονος Αλί ήθελε να κάνει σχέση με την κόρη μιας 48χρονης Ελληνίδας από την περιοχή, με την οποία ισχυρίστηκε ότι εκείνος συνδεόταν ερωτικά, κάτι που δεν του άρεσε. Ωστόσο, η Ελληνίδα και η κόρη της αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τους δύο Πακιστανούς.

Κατά την απολογία του το ζευγάρι δεν είχε δικηγόρο και, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ανακριτής και εισαγγελέας έδειξαν τον δρόμο για τις φυλακές στον νεαρό Πακιστανό, ενώ η σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Το αποτρόπαιο έγκλημα, που εξιχνίασε η Ασφάλεια Πύργου, προκάλεσε σοκ στην περιοχή. Ως κίνητρα του δράστη παρουσιάζονται η ερωτική αντιζηλία και ο φθόνος του για το θύμα, επειδή ο Αλί είχε επιτυχίες στο γυναικείο φύλο, ήταν αγαπητός και πολλοί του προσέφεραν δουλειά. Οταν συναντήθηκαν στο σπίτι του 27χρονου, εκείνος τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι, τον έκοψε κομμάτια, τα έβαλε σε μια βαλίτσα και τα πήγε με φορτηγάκι που είχε δανειστεί στο απόμερο σημείο, όπου είχε ήδη σκάψει έναν τάφο! Τον πρόδωσε, όμως, το λάθος του να κρατήσει το κινητό και τις κάρτες του θύματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα