ΣΚΑΝΔΑΛΟ! «Ο πρόεδρος Μ. που βοηθά ομάδες να παραμείνουν στη super league»

12:28 5/4/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΣΚΑΝΔΑΛΟ! «Ο πρόεδρος Μ. που βοηθά ομάδες να παραμείνουν στη super league»Τετάρτη, Απρίλιος 5, 2017 - 12:26

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, όμως η Πολιτεία, και συγκεκριμένα το υφυπουργείο Αθλητισμού αλλά και η Δικαιοσύνη, συνεχίζουν να μη... βλέπουν και να μην... ακούν τίποτα...

Μια νέα συνομιλία από τα χαμένα

CDs του Koriopolis αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Στον απίστευτο διάλογο, δύο πρόεδροι ομάδων της Σούπερ Λίγκας κανονίζουν να σωθεί η ομάδα του ενός με τη βοήθεια τρίτου προέδρου με μεγάλη επιρροή. Η συζήτηση περιστρέφεται στον τρόπο επηρεασμού ποδοσφαιριστών αντίπαλης ομάδας και ο πρώτος πρόεδρος αναλαμβάνει να μεσολαβήσει στον τρίτο.

Το CD που αποκαλύπτει η εκπομπή δεν περιλαμβάνεται σε όσα απομαγνητοφωνήθηκαν για λογαριασμό του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών που εκδικάζει την πολύκροτη υπόθεση. Μάλιστα, η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απομαγνητοφώνηση και των πέντε CDs που δεν είχαν εντοπιστεί. Συνοπτικά, η συνομιλία:

Νόμιμη καταγραφή 16/02/2011, ώρα: 18.44.
«Γ.: Εσύ έχεις μιλήσει καθόλου; Α.: Με ποιον; Γ.: Με τον Μ.
Α.: Nαι, ναι. Θέλει να μείνει η ομάδα, δεν το συζητάμε.
Γ.: Ας μου δώσει εμένα, αν τελικά το κάνει, το παιχνίδι με την Κ. και μετά θα παλέψουμε.
Α.: Πώς να σ' το δώσει με την Κ.;
Γ.: Αυτός λέει ότι έχει κονέ. Και έχει κι έναν άλλον ακόμα παίχτη… κάτι τέτοια μου έλεγε. Τι να σου πω… με κοροϊδεύει, σε κοροϊδεύω.
Α.: Οχι, ότι έχει κάνα δυο περιπτώσεις, έχει, αλλά τι να πω, δεν ξέρω, δεν ξέρω πώς το χειρίζεται το θέμα. Αυτός έχει τώρα το ντέρμπι το Σάββατο.
Γ.: Ωραία, πες του εκεί, βοήθα τους ανθρώπους…»
Θυμίζουμε ότι τα ματς του Σαββάτου 19/02/11 (την ημέρα στην οποία αναφέρεται στην παραπάνω συνομιλία ο πρόεδρος «Α») ήταν: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1, Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα 0-2 και Καβάλα - Πανσερραϊκός 0-0.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα