Ποινή «χάδι» για ανήλικο βιαστή!

ΚΟΣΜΟΣ Ποινή «χάδι» για ανήλικο βιαστή!Παρασκευή, Οκτώβριος 7, 2016 - 18:27

Αφού ασέλγησε σε μικρά παιδιά, 13χρονος Βρετανός καταδικάστηκε σε 12 μήνες παρακολούθηση

Βίασε τα αδέρφια του, ξαδέρφια του και παιδιά γειτόνων του σε ηλικία μόλις 13 ετών και η τιμωρία του θα είναι μόλις 12 μήνες παρακολούθηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο έφηβος από τη Βρετανία, του οποίου τα στοιχεία δεν δίνονται στη δημοσιότητα, περιγράφεται ως «ανώριμος για την ηλικία του», γεγονός που αποδίδεται από τον δικηγόρο του

στην έλλειψη επαφών με παιδιά, επειδή η μόρφωσή του γινόταν με κατ' οίκον διδασκαλία.

Είναι να αναρωτιέται λοιπόν κανείς τι θα είχε κάνει, αν ερχόταν σε επαφή με περισσότερα παιδιά, αφού ήδη το αγόρι, που είναι ένας από τους πιο μικρής ηλικίας βιαστές της Αγγλίας αλλά και παγκοσμίως, μέσα σ' ένα εξάμηνο κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά ηλικίας από τριών έως 11 ετών; Συγκεκριμένα, το αγόρι παραδέχθηκε ότι βίασε ένα αγόρι, ότι είχε σεξ χωρίς διείσδυση μ' ένα κορίτσι και ότι είχε σεξουαλική επαφή με άλλο ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

«Σοβαρά αδικήματα»

«Προεδρεύω αυτού του δικαστηρίου σχεδόν κάθε μέρα. Ερχομαι αντιμέτωπος με ενήλικες και παιδιά που έχουν διαπράξει κάθε λογής εγκλήματα. Πρέπει να πω ότι είναι πολύ σπάνιο να έχω απέναντί μου κάποιον, ανεξαρτήτως ηλικίας, που να κατηγορείται για τόσο σοβαρά αδικήματα» είπε ο δικαστής Κεν Σέρατον απευθυνόμενος στον ανήλικο βιαστή, η δράση του οποίου ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο. Μερικές από τις επιθέσεις του πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του στο Κεμπριτζσάιαρ. Μετά τη σύλληψή του απομακρύνθηκε από το πατρικό του και διαμένει στο Στιβενέιτζ του Χερτς, όπου θα παραμείνει μέχρι να κριθεί ασφαλές να γυρίσει σπίτι του.

«Υπήρξε πολύ ειλικρινής, στον βαθμό που μπορεί. Είναι ένας πολύ ανώριμος νεαρός άνδρας. Δυσκολεύεται πολύ να μιλήσει γι' αυτό» είπε ο δικηγόρος του δράστη Ντέιβιντ Πότερ στο δικαστήριο, ενώ τονίστηκε ότι η οικογένειά του επιθυμεί να γυρίσει κοντά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα