ΗΠΑ: 10χρονος ομογενής με ΙQ 200 έγινε δεκτός σε πανεπιστήμιο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗΠΑ: 10χρονος ομογενής με ΙQ 200 έγινε δεκτός σε πανεπιστήμιο!Παρασκευή, Οκτώβριος 7, 2016 - 17:47

Τον αποκαλούν παιδί-θαύμα και όχι άδικα, αφού ο Ουίλιαμ (Βασίλης) Μαΐλλης από την Κάλυμνο κατάφερε μόλις στα 10 του χρόνια να είναι ο νεότερος σπουδαστής σε... πανεπιστήμιο των ΗΠΑ!

Οι σπάνιες νοητικές ικανότητες και η ευφυΐα του παιδιού που γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 2006 άρχισαν να εκδηλώνονται από τη βρεφική ηλικία του. Σε ηλικία επτά μηνών άρχισε να αρθρώνει προτάσεις,

ενός έτους έλεγε το αλφάβητο ορθά και ανάποδα (!) και 21 μηνών ήταν σε θέση να διαβάζει! Οταν έγινε δύο ετών έγραψε το βιβλίο «Η χαρούμενη γάτα» και σε ηλικία μόλις 9 ετών αποφοίτησε από το Penn-Trafford High School!

Πέντε μαθήματα

Το Ελληνόπουλο, που θέλει να γίνει αστροφυσικός, έγινε δεκτό σε πολλά πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και το φημισμένο Carnegie Mellon University, όμως οι γονείς του επέλεξαν ένα μικρότερο κολέγιο, το Community College of Allegheny County. Για το πρώτο τετράμηνο έχει πάρει πέντε μαθήματα, Αλγεβρα, αγγλική φιλολογία, Ιστορία του 20ού αιώνα, Ανθρωπολογία και Φιλοσοφία της Θρησκείας.

«Το ΙQ του Ουίλιαμ, βάσει της εκτίμησης του κοσμήτορα της σχολής του, είναι 200. Το παιδί έχει φωτογραφική μνήμη. Ο,τι διαβάζει, ό,τι δει και ακούσει το απομνημονεύει και είναι σε θέση να το αναλύει και να το αναπαράγει» λέει ο πατέρας του Παντελεήμων Μαΐλλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα