Πίσω από τις κάμερες

SHOWBIZΣτα παρασκήνια του «Happy day»Πίσω από τις κάμερεςΠέμπτη, Νοέμβριος 26, 2015 - 13:41

Ο... μαλλιαρός «Greek lover» που έκανε άνω κάτω το τηλεοπτικό πλατό και οι αποκαλύψεις για τη συνταγή της επιτυχίας για την εκπομπή του Alpha

Studio Pro, δέκα το πρωί. Η «Espresso»... εισβάλλει στο «Happy day» και βρίσκεται μπροστά σε μια ευχάριστη... μαλλιαρή έκπληξη!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΤΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
Φωτό: Βαγγέλης Μασσιάς

Εκτός από τη... νίντζα της μαγειρικής Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έφτιαχνε παπαρδέλες με φιλετίνια και μανιτάρια με απίστευτη

ταχύτητα, την Ελένη Τσολάκη και τον Κώστα Φραγκολιά που δοκίμαζαν ήδη το αποτέλεσμα μέσα από το τηγάνι, μας υποδέχτηκε κι ένας αγγλικός ποιμενικός (μπομπτέιλ), ίσως το πιο όμορφο σκυλί της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος ανήκει στον Δημήτρη Παπανώτα και ονομάζεται... Αρκούδος!

Ο γλυκύτατος σκυλάκος έκανε την παρθενική του εμφάνιση στον «αέρα» και... λιγουρεύτηκε τη Σταματίνα, την οποία δεν άφησε σε χλωρό κλαρί. Η περιέργειά του έφερε σε άβολη θέση την παρουσιάστρια, που του φώναζε: «Αρκούδε, είσαι καζανόβας! Greek lover! Είμαι παντρεμένη με παιδιά!» Κι όλα αυτά επειδή ο Αρκούδος τής τραβούσε το φουστάνι!

«Είμαι ευγνώμων από την αποδοχή του κόσμου. Αυτός είναι που με κάνει να νιώθω γεμάτη δύναμη και ας ξυπνάω κάθε μέρα στις 5.30 το πρωί. Βγάζω τα ρούχα μου από το βράδυ, κάτι που έκανα στο σχολείο, και περπατάω στις μύτες σαν γατούλα για να μην ξυπνήσω τα κορίτσια και τον Θέμη. Η πεθερά μου και η μαμά μου είναι εκείνες που φροντίζουν τις κόρες μου όσο εγώ είμαι στην εκπομπή» μας λέει η Σταματίνα και συνεχίζει:

«Είμαι τυχερή που έχω αυτούς τους συνεργάτες, τον Δημήτρη Παπανώτα με την εμπειρία του, την Ελένη Τσολάκη με την ανεμελιά της, με την οποία δεν έχουμε καμία ανταγωνιστική σχέση, όπως συμβαίνει στις γυναίκες, αλλά τρομερή χημεία.

Kτηνίατρος

Με τον Κώστα είμαστε παλιοί γνώριμοι, είχαμε χαθεί, αλλά η μοίρα μάς έφερε ξανά μαζί, όταν τυχαία τον συνάντησα σε μια παραλία. Είναι πολύ γλυκό παιδί και τον πρότεινα για την εκπομπή όταν τέθηκε θέμα αντικατάστασης».


Ο Δημήτρης Παπανώτας μάς αποκάλυψε πως εκτός από τον 13 μηνών Αρκούδο, έχει άλλα δυο σκυλιά στο σπίτι του στη Βραυρώνα, ένα μικρό μπουλμαστίφ και ένα κανίς. «Η αγάπη μου για τα ζώα με έκανε να σπουδάσω κτηνίατρος, ωστόσο αγαπώ και την τηλεόραση, στην οποία δουλεύω από το 1990. Με την Ελένη Μενεγάκη είχα την καλύτερη συνεργασία της ζωής μου, γιατί δίνει χώρο στους συνεργάτες της. Τώρα με τη Σταματίνα νιώθω ξανά το ίδιο, γιατί δεν είναι ανασφαλής» μας αποκαλύπτει.



Στην παρέα μας μπαίνει και η Ελένη Τσολάκη. «Πλέον στην Αθήνα έχω φίλους, την ομάδα μας. Οι γονείς μου, στη Θεσσαλονίκη, χαίρονται για εμένα. Η μητέρα μου είναι εκείνη που θα με πάρει να με ξυπνήσει, να μου πει πώς της φάνηκα. Είμαι παιδί της μαμάς και την επισκέπτομαι κάθε μήνα. Τώρα περιμένω τα Χριστούγεννα» μας λέει.

Από το πλατό στη λαϊκή
Ο Κώστας Φραγκολιάς υπήρξε γείτονας της Σταματίνας, ύστερα χάθηκαν και συναντήθηκαν στο πλατό. «Οταν μου πρότεινε να έρθω στην εκπομπή ξυπνούσα δύσκολα, τώρα δεν έχω πρόβλημα. Οταν φεύγω από εδώ βοηθάω τη μαμά μου στη λαϊκή, όπου έχει πάγκο και πουλάει ψάρια. Μεγάλο σχολείο. Κάποτε πουλούσαμε είκοσι τελάρα με γαύρους, τώρα μετά βίας φεύγουν τέσσερα. Σφυρίδες και ακριβά ψάρια ο κόσμος δεν μπορεί πια να αγοράσει, δεν υπάρχουν λεφτά. Ούτε στο εγχώριο μόντελινγκ υπάρχουν χρήματα. Τα βράδια παίζω στο θέατρο και πραγματικά οι 24 ώρες δεν μου φτάνουν» μας λέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα