Καλώς ήρθατε στον κόσμο της πολυτέλειας!!

SHOWBIZ www.50shadesofluxury.gr Καλώς ήρθατε στον κόσμο της πολυτέλειας!! Πέμπτη, Νοέμβριος 26, 2015 - 12:46

Το www.50shadesofluxury.gr είναι μία νέα και πολλά υποσχόμενη εταιρία στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών πολυτελείας για την Ελλάδα, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και επιθυμία των διακεκριμένων και προνομιούχων ατόμων και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Απευθύνεται

αποκλειστικά στους ανθρώπους που θέλουν να αφήσουν πίσω τα «συνήθη» και αναζητούν το θησαυρό μιας πραγματικά πλουσιοπάροχης χαλάρωσης.

Με μεγάλη εμπειρία στον ελληνικό τουρισμό, προσφέρει υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου σε μια βάση 24/7, όλο το χρόνο. Από ταξιδιωτικές κρατήσεις, κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, πολυτελή γιοτ και ναύλωσης ελικοπτέρων μαζί με οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί και επιθυμεί ο πελάτης.

Η παροχή υψηλής ποιότητας, εκτίμηση και διαφύλαξη της αποκλειστικότητας και εμπιστευτικότητας των πολυτελών υπηρεσιών είναι αυτό που χαρακτηρίζει την www.50shadesofluxury.gr

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν διαμονή σε 50 συνεργαζόμενες βίλες και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, με άψογες υπηρεσίες που βεβαιώνουν ότι ο πελάτης θα απολαύσει όλες τις αποχρώσεις του μεγαλείου της ελληνικής φιλοξενίας.

Επίσης αναλαμβάνει τον σχεδιασμό για γιορτές, γάμους, δεξιώσεις, κράτηση για VIPs στα καλύτερα εστιατόρια και Clubs. Επίσης κράτηση εισιτηρίων για τις καλύτερες συναυλίες και φεστιβάλ στην Ελλάδα και παροχή των κορυφαίων κρασιών και σαμπάνιας ετικέτες του κόσμου.

Μεταφορά με στυλ, Υπηρεσίες με λιμουζίνα και οδηγό, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πολυτελείας, ναύλωση ελικοπτέρου και πολυτελών Σκαφών

Με την ενοικίαση ενός ιδιωτικό γιοτ, παρέχετε μία μοναδική εμπειρία σε εσάς και του επισκέπτες σας. Το προσωπικό της εταιρίας είναι σε θέση να παρέχει γιοτ ναύλωσης για διακοπές, ειδικές εκδηλώσεις, επέτειο, ή ακόμη και εταιρικές εκδηλώσεις, εκπληρώνοντας ακόμη και τα πιο απαιτητικά αιτήματα.

Client Service

Η Xenia Davanelou μιλά άπταιστα ελληνικά, ρωσικά, ουκρανικά και αγγλικά. Έχοντας άριστη γνώση της ελληνικής, αλλά και της ρωσικής κουλτούρας, τις παραδόσεις και την εξειδίκευση για μία πραγματικά πολυτελή διαβίωση στην Ελλάδα, με εντυπωσιακό δίκτυο προσωπικών επαφών στα Εlite Clubs, εστιατόρια, κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα, και με επαγγελματίες που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Με την ήπια και γλυκιά ψυχραιμία της σε συνδυασμό με τον ηθικό, αξιόπιστο και αποτελεσματικό χαρακτήρα της, δημιουργείται ο ιδανικός συνδυασμός για να συντονίζει, να καθοδηγεί και ακόμα να συνοδεύει τους VIP επισκέπτες στην αναζήτησή τους για να περάσουν τον πολυτελή χρόνο τους στην Ελλάδα

www.50shadesofluxury.gr

Κηφισίας 72 & Πάρνωνος, Μαρούσι

Τηλ : +30 211 0127131

[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα