Πήρε το βραβείο με τη στολή της

17:28 5/8/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠήρε το βραβείο με τη στολή τηςΤετάρτη, Αύγουστος 5, 2015 - 17:23

Με εθνική υπερηφάνεια η Μαρία Λόη φιγουράρει από τον περασμένο μήνα δίπλα στη Ράνια της Ιορδανίας, τη Χίλαρι Κλίντον, τη Σακίρα αλλά και τον Αντόνιο Μπαντέρας.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Οι προαναφερόμενοι έχουν βραβευτεί στο παρελθόν από τον παγκόσμιο οργανισμό UN Women, απ' όπου με τη σειρά της πήρε ειδικό βραβείο σε μια λαμπερή τελετή στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα

Υόρκη. Μάλιστα η Ελληνίδα σεφ δεν ακολούθησε το dress code του πρωτοκόλλου που επέβαλλε βραδινή τουαλέτα και εμφανίστηκε με τη στολή της, προκαλώντας στην αρχή αμηχανία στους διοργανωτές και τους επίσημους καλεσμένους και κατόπιν χαμόγελα και συγχαρητήρια.

Η Μαρία Λόη επιλέχτηκε για την προσφορά της στη διάδοση της υγιεινής ελληνικής διατροφής, αλλά και για το άγνωστο στη χώρα μας κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο, αφού μέρος των εισπράξεων από το δημοφιλές ρεστοράν που διατηρεί στο κέντρο του Μανχάταν δίνεται σε ιδρύματα για παιδιά τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα.

«Μου απένειμαν το βραβείο Ξεχωριστής Προσωπικότητας στο 11th Αnnual Women Together Awards & Gala Fundraiser 2015 και ήταν πολύ τιμητικό για μένα όχι ως προσωπική ικανοποίηση, αλλά για το ότι ακούστηκε η Ελλάδα».

Τι είπε

«Μέχρι σήμερα γινόταν μέσω της μαγειρικής μου, γι' αυτό ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να γίνω αυτό που είμαι» δήλωσε στην «Espresso» η σεφ.

Αυτές τις ημέρες πάντως ετοιμάζει τα εγκαίνια της νέας αλυσίδας εστιατορίων στη Ν.Υ., ενώ προϊόντα που θα φέρουν την υπογραφή της θα πωλούνται στο περίφημο κατάστημα της μεγαλούπολης, το Hall Food.

Keywords
Τυχαία Θέματα