«Πιέζει» ο Ερνάνι

17:09 5/8/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Πιέζει» ο ΕρνάνιΤετάρτη, Αύγουστος 5, 2015 - 17:03

Το θρίλερ «Ερνάνι» συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, αλλά στο χθεσινό επεισόδιο πήρε πρωτοβουλίες ο ίδιος ο παίκτης... Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός πιέζει την Πόρτο να δεχτεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΛΙΑΣ ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ

Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει σε πορτογαλικά και ελληνικά ΜΜΕ ότι «ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να παίξει σε μια τέτοια ομάδα (σ.σ.: Ολυμπιακός)»!

Πάντως, ο Ερνάνι, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχτηκε ότι η μεταγραφή δεν βρίσκεται στην τελική ευθεία, λέγοντας «χρειάζεται ακόμη χρόνος για να δούμε τι θα γίνει τελικά». Ο Ολυμπιακός έκλεισε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία με νίκη επί της Σίβασπορ (1-0). Ο Μάρκο Σίλβα έκανε επτά αλλαγές στην αρχική 11άδα σε σχέση με το προηγούμενο «τεστ» (με τη Φέγενορντ). Ξεκίνησαν οι Γιαννιώτης, Σιόβας, Μαζουάκου, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Φουστέρ, Ντοσεβί και Φινμπόγκασον. Στο α’ μέρος οι «ερυθρόλευκοι»... ψάχνονταν, ωστόσο ο Φινμπόγκασον έδειξε καλά στοιχεία σε δύο φάσεις (εντός της αντίπαλης περιοχής), ενώ, τακτικά, η ομάδα πίεζε ψηλά και έπαιζε «με τη μία» την μπάλα. Στην επανάληψη, όταν πέρασε ο Χάρα στο πλευρό του Ισλανδού φορ και ο Σίλβα για πρώτη φορά δοκίμασε το 4-4-2 (αντί του 4-2-3-1), ο Ολυμπιακός «ανέβηκε» αισθητά. Στο 49’ είχε δοκάρι με τον Χάρα, στο 50’ απείλησε με τον Φινμπόγκασον, και στο 67’ «βγήκε» το γκολ από τον Πάρντο, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Μπουχαλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα