Πιο... χαριτωμένη δεν γίνεται

SHOWBIZΠιο... χαριτωμένη δεν γίνεταιΤετάρτη, Αύγουστος 13, 2014 - 14:10

Βρέθηκε στη Μύκονο και μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Ο τραγουδιστής έκλεψε τα βλέμματα όλων όσοι βρέθηκαν στην ίδια παραλία με εκείνον, καθώς συνοδευόταν από μια καστανή -άγνωστη στους περισσότερους- καλλονή. Αμέσως τα πηγαδάκια άρχιζαν να αναρωτιούνται για το ποια ήταν η ελκυστική νεαρή στο πλευρό του καλλιτέχνη. Η «Espresso» έψαξε, λοιπόν, και έμαθε! Πρόκειται για την 23χρονη κόρη του Ιωάννα, η οποία σπουδάζει marketing σε

ιδιωτικό κολέγιο της Αθήνας. Μάλιστα αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στον επώνυμο πατέρα της. Μπαμπάς και κόρη απόλαυσαν τις βόλτες τους στα σοκάκια του νησιού, ενώ επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους σπορ παραλίας, τις ρακέτες. Η νεαρή δεσποινίς Χαριτοδιπλωμένου, αν και χαμηλών τόνων, «τρέλανε» τον φωτογραφικό φακό, καθώς -όπως μπορείτε να δείτε- διαθέτει μια εξαιρετικά καλλίγραμμη σιλουέτα.

Η όμορφη Ιωάννα είναι η μικρή κόρη του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και της πρώην συζύγου του Μαρίας, ενώ ο καλλιτέχνης έχει κι έναν γιο, για τον οποίο επίσης καμαρώνει. Ο 25χρονος Νίκος έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και αυτή την περίοδο υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία του, γι' αυτό δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον πατέρα και την αδερφή του στη Μύκονο.

Ο τραγουδιστής ταξίδευσε στο νησί των ανέμων με σκάφος, έχοντας παρέα εκτός από τη μοναχοκόρη του, και τον ξάδερφό του Λεό, ο οποίος είναι επίσης μουσικός και παίζει πιάνο. Ετσι, αν και σε διακοπές, οι δύο καλλιτέχνες δεν είπαν «όχι» στο να στήσουν πάρτι με τους φίλους τους, αφού και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος δεν πάει πουθενά χωρίς την κιθάρα του.
Πάντως, το τέλος των διακοπών θα σημάνει για τη γλυκιά Ιωάννα την έναρξη του νέου σπουδαστικού έτους. Οσο για τον Νίκο; Περιμένει πώς και πώς να τελειώσει τη θητεία του και να μπει για τα καλά στον επαγγελματικό στίβο.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα