Περιπέτεια με το αβγό του έρωτα

19:59 3/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΠεριπέτεια με το αβγό του έρωταΠαρασκευή, Φεβρουάριος 3, 2017 - 19:57

Το αβγό έκανε τον καλύτερο οργασμό ή η προσπάθεια οργασμού έκανε τη γυναίκα να μοιάζει με κότα; Στην περίπτωση της ραδιοφωνικής παραγωγού που θέλησε να πειραματιστεί με τη σχετική πρόταση του σάιτ Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου το αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο.

Η Χάιντι Αντερσον του Hit 92,9 αποκάλυψε ότι η σύμβουλός της σε θέματα σεξουαλικότητας Ρόζι Ρις της έδωσε να δοκιμάσει τη γυαλιστερή πέτρα, γνωστή ως αβγό Yoni ή αβγό του έρωτα, την οποία οι γυναίκες έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιούσαν από την αρχαιότητα για να δυναμώσουν τους μυς του κόλπου. Το σάιτ Goop που τις λανσάρει εσχάτως υπόσχεται ότι η χρήση τους «αυξάνει το chi, τους οργασμούς, τον κολπικό μυϊκό τόνο, την ορμονική ισορροπία και τη θηλυκή ενέργεια».

Η πραγματικότητα όμως απέχει από τα υποσχόμενα, όπως διαπίστωσε με ξεκαρδιστικό -εκ των υστέρων- τρόπο η Αντερσον, η οποία αποκαλύπτει ότι με το που έβαλε το αβγό στον κόλπο της «εξαφανίστηκε, σαν να το τράβηξε ηλεκτρική σκούπα», γεγονός που την πανικόβαλε. Ξάπλωσε στην προσπάθειά της να το βγάλει, αλλά η κατάσταση έγινε χειρότερη.

Η ώρα περνούσε και η προσπάθειά της να επικοινωνήσει με φίλη της που είχε χρησιμοποιήσει το αβγό το έρωτα στο παρελθόν ήταν άκαρπη. Αρχικά σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει λαβίδες για να το τραβήξει προς τα κάτω, αλλά μετά κατέληξε σε μια ασφαλέστερη μέθοδο. «Ετρεξα στην ντουλάπα, έπιασα μια πετσέτα, λύγισα τα πόδια μου, έκανα βαθύ κάθισμα και έσπρωξα. Τα κατάφερα. Γέννησα ένα αβγό Yoni» καταλήγει την αφήγησή της σπαρταριστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα