Περιμένουν (;) διδυμάκια

17:51 4/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΠεριμένουν (;) διδυμάκιαΤετάρτη, Ιανουάριος 4, 2017 - 17:51

Η Αμάλ είναι έγκυος, σύμφωνα με εφημερίδα του Λιβάνου, χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση

Κι αφού δεν χωρίζουν, όπως γράφτηκε, ας γίνουν γονείς. Το διασημότερο ζευγάρι του Χόλιγουντ -πήραν το «στέμμα» από τους Brangelina-, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν (που, ωστόσο, εγκατέλειψε το πατρώνυμό της) θα αποκτήσουν δίδυμα.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση του ζευγαριού, οπότε μάλλον όλη η φημολογία προέρχεται από τη δημιουργική φαντασία

κάποιου που έψαχνε να βρει «καλή είδηση». Το γεγονός, μάλιστα, πως δημοσιεύτηκε στη λιβανέζικη εφημερίδα «Daily Star» μάλλον κάτι σημαίνει.

Τον Μάρτιο ο τοκετός

Οπως και να έχει, το δημοσίευμα επικαλείται άτομα από την οικογένεια της Αμάλ Αλαμουντίν, που ζουν στη Βηρυτό, και αναφέρει πως ο τοκετός αναμένεται τον Μάρτιο και ότι το ζευγάρι προετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχτεί τα νέα μέλη της οικογένειας.

Για εγκυμοσύνη της συζύγου του Κλούνεϊ έχουμε δει πάμπολλα δημοσιεύματα, προτού ακόμα παντρευτούν, τον Σεπτέμβριο του 2014. Από τον περασμένο Αύγουστο, όμως, υπάρχει μπαράζ πληροφοριών, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, χωρίς κανένα να επιβεβαιώνεται. Τα δημοσιεύματα του Αυγούστου είχαν διαψευστεί, έκτοτε όμως δεν υπήρξε καμιά αντίδραση. Ωσπου τον περασμένο μήνα γράφτηκε πως το ζευγάρι χωρίζει, επειδή ο Κλούνεϊ δεν θέλει με τίποτα να γίνει πατέρας, αλλά η σύζυγός του ανυπομονεί να αποκτήσει παιδί.
Οσο για τη συνέχεια, είναι μάλλον απίθανο να ισχύουν τα περί κύησης, αυτό όμως δεν θα εμποδίσει κάποιους να γράψουν τις «καυτές λεπτομέρειες» της εγκυμοσύνης. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα