Περίεργη διάρρηξη στο γραφείο του Κεφαλογιάννη με «λεία» λεφτά και laptop

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠερίεργη διάρρηξη στο γραφείο του Κεφαλογιάννη με «λεία» λεφτά και laptopΤετάρτη, Δεκέμβριος 7, 2016 - 12:37

Υποπτες προεκτάσεις λαμβάνει η διάρρηξη στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Κεφαλογιάννη στο Κολωνάκι, που ερευνούν οι Αρχές Ασφαλείας, καθώς οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν πού χτυπούσαν.

Εκτός από τα μετρητά, ύψους περίπου 40.000 ευρώ, που άρπαξαν, οι κουκουλοφόροι φρόντισαν να πάρουν ακόμη δύο φορητούς υπολογιστές και USΒ με αρχεία του Κρητικού πολιτικού που υπήρχαν αποθηκευμένα εκεί.

Η περίεργη

διάρρηξη έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά διαπιστώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν οι υπάλληλοι πήγαν να ανοίξουν το γραφείο του βουλευτή στην οδό Αλωπεκής, στη συμβολή της με την Πλουτάρχου. Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν άμεσα και έφθασαν στο γραφείο, οι εισβολείς είχαν διαρρήξει την πόρτα του κτιρίου το οποίο ανήκει στην οικογένεια Κεφαλογιάννη και στη συνέχεια έφθασαν στο πολιτικό γραφείο, όπου κατάφεραν να παραβιάσουν και την πόρτα ασφαλείας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι δράστες πιθανότατα πήγαν στοχευμένα στο συγκεκριμένο γραφείο, ίσως γιατί είχαν πληροφόρηση για το τι θα έβρισκαν στο εσωτερικό του. Με βάση πληροφορίες, μάλιστα, οι κακοποιοί καταγράφηκαν από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να μπαίνουν στο γραφείο και να το ερευνούν μεθοδικά.

Εκτός Αθηνών

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο βουλευτής Ρεθύμνου έλειπε από την Αθήνα, καθώς επισκέφθηκε την εκλογική περιφέρειά του και, κατά συνέπεια, απουσίαζε και η προσωπική φρουρά του.
Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν στη διάθεσή τους την εικόνα των διαρρηκτών από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όμως οι κακοποιοί είχαν φροντίσει να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κουκούλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα