Σενάρια και πλοκή

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣενάρια και πλοκήΤρίτη, Δεκέμβριος 6, 2016 - 18:51

Η αποψινή βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ κρύβει συγκινήσεις στον Β΄ όμιλο!

Επιμέλεια
Γιώργος Αδαμόπουλος

Η αποψινή (21.45) πρώτη «πράξη» της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει απλουστευμένα «σενάρια» για τρεις ομίλους και μια «πλοκή» γεμάτη σασπένς σε ένα γκρουπ.

Η αγωνία της βραδιάς συγκεντρώνεται στον Β΄ όμιλο, στον οποίο οι αγώνες Μπενφίκα (8 β.) - Νάπολι (8 β.) και Ντιναμό Κιέβου (2 β.) - Μπεσίκτας (7 β.) θα

κρίνουν τις δύο θέσεις για τους «16» και την τρίτη για συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπενφίκα των Μήτρογλου και Σάμαρη προκρίνεται με νίκη, ενώ με ισοπαλία ή ήττα ελπίζει σε ήττα ή ισοπαλία της Μπεσίκτας. Η Νάπολι συνεχίζει με νίκη, ισοπαλία ή με ήττα, αλλά ταυτόχρονα ήττα των Τούρκων και η Μπεσίκτας προκρίνεται με νίκη ή με ισοπαλία και παράλληλα ήττα της Νάπολι....

Στον Α' όμιλο, οι αναμετρήσεις Παρί Σ. Ζ. (11 β.) - Λουντογκόρετς (2 β.), Βασιλεία (2 β.) - Αρσεναλ (11 β.) κρίνουν την πρωτιά, την οποία κατακτά η Παρί με ίδιο αποτέλεσμα με την Αρσεναλ. Η Λουντογκόρετς ευνοείται στην ισοβαθμία με τη Βασιλεία για την τρίτη θέση.
Στα ματς Μπαρτσελόνα (12 β.) - Γκλάνταμπαχ (5 β.), Μάντσεστερ Σίτι (8 β.) - Σέλτικ (2 β.) του Γ' γκρουπ δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι «Μπλαουγκράνα» και Σίτι έχουν προκριθεί και η Γκλάντμπαχ είναι σίγουρη τρίτη, αφού και σε νίκη της και ήττα της Σίτι υστερεί σε ισοβαθμία με τους Αγγλους.

Στον Δ' όμιλο παίζουν οι Μπάγερν Μονάχου (9 β.) - Ατλέτικο Μαδρίτης (15 β.) και Αϊντχόφεν (1 β.) - Ροστόφ (4 β.), με τις δύο πρώτες να έχουν προκριθεί και την Αϊντχόφεν να θέλει νίκη για τρίτη θέση και συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα