Πέρασαν βέρες στο αριστερό

15:05 7/5/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠέρασαν βέρες στο αριστερόΤετάρτη, Μάιος 7, 2014 - 15:00

Το είπαν και το έκαναν! Υστερα από μισό χρόνο μαζί, η Μπέττυ Κουράκου και ο αγαπημένος της Παντελής Θεοχάρης αρραβωνιάστηκαν, ενώ μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες έχει δρομολογηθεί και ο γάμος τους. Το μοντέλο, που έχει κάνει καριέρα και στην Τουρκία, βρήκε τον άνδρα της ζωής της, το είχε δηλώσει και στην «Espresso» άλλωστε, γι' αυτό θέλησε να επισημοποιήσει τη σχέση της, κάτι που επιθυμούσε και ο επιχειρηματίας.

Οι αρραβώνες του ζευγαριού έγιναν το περασμένο Σάββατο σε γνωστό παραλιακό μαγαζί, με τη διακόσμηση να είναι

άκρως ρομαντική. Ροζ και άσπρα τριαντάφυλλα πασπαλισμένα με ασημόσκονη στόλιζαν την αίθουσα, στην οποία η Μπέττυ και ο Παντελής υποδέχτηκαν τους στενούς συγγενείς και τους φίλους τους που θέλησαν να μοιραστούν μαζί τους αυτή τη σημαντική μέρα. Αν και το ερωτευμένο ζευγάρι (μαζί με τους γονείς του) επιμελήθηκε τη διακόσμηση και την οργάνωση της βραδιάς, εμφανίστηκε «δροσερό» και χαμογελαστό, ενώ το μοντέλο έλαμπε μέσα στο γαλαζοπράσινο μίνι φόρεμά της.

Η έκπληξη

Τις βέρες άλλαξε στους ερωτευμένους ο μπαμπάς της νύφης, Νίκος Παλαιούδης, ο οποίος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον Παντελή και τον αντιμετώπισε σαν παιδί του. Το ζευγάρι έκοψε την τριώροφη τούρτα και ύψωσε τα ποτηριά με τη σαμπάνια στους καλεσμένους, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε μία ακόμη έκπληξη. Επειδή την ίδια μέρα με τους αρραβώνες ήταν και τα γενέθλια του νεαρού επιχειρηματία, η Μπέττυ του είχε ετοιμάσει μια τούρτα με τον Superman, θέλοντας να τον... πειράξει, αφού ο Παντελής το έχει ρίξει εντατικά στη γυμναστική.

Εκτός από την όμορφη Μπέττυ πάντως θετικά σχόλια για την εμφάνισή της απέσπασε και η γοητευτική μαμά της Λίτσα Μπαρμπαγιάννη, η οποία για τη βραδιά επέλεξε μια φούξια μάξι τουαλέτα με εντυπωσιακό μπούστο. Οσο για τον γάμο, που θα γίνει μέχρι τον Σεπτέμβριο, αν και στην αρχή συζητιόταν να γίνει στη Σπάρτη, απ' όπου κατάγεται το μοντέλο, τελικά αποφασίστηκε να τελεστεί στην Αθήνα προκειμένου να παραστούν περισσότεροι καλεσμένοι. Μάλιστα τον επόμενο μήνα η Μπέττυ θα βάλει μπρος τις διαδικασίες ώστε να βρουν την εκκλησία, ενώ θα πρέπει μαζί με τον Παντελή να αποφασίσουν για το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι τους, αφού -όπως λέει και η ίδια- «είναι κάτι σοβαρό και ουσιαστικό».

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα