Πειρασμός η Σέιμουρ ακόμη και στα 49 της!

ΚΟΣΜΟΣΠειρασμός η Σέιμουρ ακόμη και στα 49 της!Δευτέρα, Ιούλιος 31, 2017 - 17:46

Μια φορά σούπερ μόντελ, για πάντα σούπερ μόντελ! Η Στέφανι Σέιμουρ στα 49 της χρόνια μπροστά στον φακό του Πάτρικ Ντεμαρσελιέ αποδεικνύει ότι η ομορφιά της αλλά και το σεξαπίλ της είναι διαχρονικά και απολαυστικά. Η καλλονή πόζαρε γυμνή για τις ανάγκες του τεύχους 18 του περιοδικού Love.

H μητέρα τεσσάρων παιδιών, αν και δείχνει σε απόλυτη φόρμα στη

φωτογράφιση, πέρασε πριν από κάποιους μήνες δύσκολα, αφού είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη μετά τη σύλληψή της για οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Για να γλιτώσει την καταδίκη, χρειάστηκε να παρακολουθήσει συνεδρίες των Ανώνυμων Αλκοολικών, αλλά και να συναντηθεί με ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα αυτοκινητικών που προκλήθηκαν από την κατανάλωση αλκοόλ.

Η καλλονή, η οποία έχει περάσει από το... τάγμα «αγγέλων» της Victoria's Secret, είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Πίτερ Μπραντ, που είναι ο πατέρας των τριών από τα τέσσερα παιδιά της. Ο μεγαλύτερος γιος της, Ντίλαν, είναι καρπός του έρωτά της με τον κιθαρίστα Τόμι Αντριους, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνδρας της.

Η καλλονή με τα γαλαζοπράσινα μάτια είχε πάντα αρκετά ταραγμένη προσωπική ζωή, αφού από τα 16 της κιόλας είχε παράνομο δεσμό με τον 42χρονο Τζον Καζαμπλάνκας, επικεφαλής του Elite Model Management, που ήταν τότε παντρεμένος με την Τζινέτ Κρίστιανσεν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα