Καλλονή έκρυβε στη... φόδρα τρία κιλά κοκαΐνη!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ 32χρονη συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος»Καλλονή έκρυβε στη... φόδρα τρία κιλά κοκαΐνη!Δευτέρα, Ιούλιος 31, 2017 - 16:16

Μπροστά σε έναν νέο και ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο μεταφοράς κοκαΐνης και εισαγωγής της στην Ελλάδα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, όταν συνέλαβαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μια πανέμορφη 32χρονη

Βραζιλιάνα, η οποία μετέφερε κάτι λιγότερο από τρία κιλά καθαρής κόκας, που ήταν... εμποτισμένη στις αποσκευές και στα ρούχα της!

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Η 32χρονη καλλονή έφτασε στο αεροδρόμιο της Αθήνας με πτήση από τη Βραζιλία, δήθεν για να κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η εντυπωσιακή γυναίκα δεν ήταν παρά απλώς ένα «βαποράκι» λατινοαμερικανικού κυκλώματος εισαγωγής ναρκωτικών στην Ελλάδα. Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά της κοκαΐνης από τη Βραζιλία, όμως δεν γνώριζαν ότι την είχε αναλάβει η καλλίγραμμη Βραζιλιάνα.

Οταν πέρασαν από έλεγχο οι αποσκευές της 32χρονης, όλα έδειχναν κανονικά. Ομως, σε έναν αστυνομικό μπήκε η ιδέα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να γίνει σωματική έρευνα στην αλλοδαπή, καλώντας για τη διενέργειά της μια γυναίκα συνάδελφό του.

Υστερα από ενδελεχή έλεγχο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ολόκληρες πλάκες, εμποτισμένες με κοκαΐνη, κρυμμένες όχι μόνο στις φόδρες και στα μανίκια των ρούχων της 32χρονης, αλλά και στις τσάντες της!

Μάλιστα, οι πλάκες είχαν το σχήμα των... ενδυμάτων που είχε η δράστιδα στις αποσκευές της! Οπως διαπιστώθηκε, η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα μετέφερε με αυτόν τον τρόπο συνολικά 2 κιλά και 860 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης!

Στην κατοχή της 32χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό τηλέφωνο που της είχαν δώσει αυτοί που την είχαν στρατολογήσει στην πατρίδα της. Ομως, η συσκευή ήταν εντελώς κενή, χωρίς αποθηκευμένες επαφές, ενώ δεν είχε πραγματοποιηθεί ούτε μια κλήση. Οπως εξήγησε στους αστυνομικούς η συλληφθείσα, αυτοί που της έδωσαν το κινητό, μαζί με μια προκαταβολή, της είπαν πως μόλις έφθανε στην Αθήνα θα επικοινωνούσε σε αυτό μαζί της ο παραλήπτης της κοκαΐνης για να του την παραδώσει και να εισπράξει την υπόλοιπη αμοιβή που είχαν συμφωνήσει για τη μεταφορά της, περίπου 5.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν την 32χρονη στον εισαγγελέα και ερευνούν για να ανακαλύψουν τον παραλήπτη της κοκαΐνης, που ίσως τους οδηγήσει στα ίχνη και άλλων συνεργών που διαθέτει στην Ελλάδα το κύκλωμα από τη Λατινική Αμερική.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα