Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

07:56 9/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΠέμπτη 9 Ιουνίου 2016 Πέμπτη, Ιούνιος 9, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας, μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση όπου θα υπάρχουν ανταγωνιστές. Σε θέματα που θα αφορούν το συναισθηματικό τομέα σας αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια μικρή εκδρομή μακριά από τον χώρο που κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε. Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές ξεκινήστε κάνοντάς τις στον χώρο όπου κινείστε και ζείτε. Αν δεν προκαλέσετε την τύχη σας, δεν πρόκειται να σας συμβεί τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά, πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε. Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα προβλήματα από άλλη οπτική γωνία. Προτού κινηθείτε, μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε την αλλαγή που σκέφτεστε, αν αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε. Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική σας παρουσία είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις. Προστατέψτε τον σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας, που εκλαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μη γίνετε στόχος σε κακές κριτικές, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία. Προτού κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Η ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων είναι ο πιο βατός δρόμος για να επανέλθει η ζεστασιά στη σχέση σας. Μη ριψοκινδυνεύσετε τη σταθερότητά της μπαίνοντας στο παιχνίδι της πρόκλησης από ερωτικούς πειρασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές γιατί πρέπει να τις τελειώσετε. Επιτρέψτε στον σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει το ταίρι σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο. Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο ότι δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφισταμένους σας. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική.

ΙΧΘΥΕΣ: Οταν ακούτε να γίνονται πικρόχολα σχόλια, δεν χρειάζεται και να τα μεταφέρετε. Οι επαφές προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις, και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών, ασχέτως εάν σε μερικές πιεστήκατε λίγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα