Πατριός τέρας!

15:30 8/6/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚάθειρξη 67 ετών στον πατριό-τέραςΠατριός τέρας!Δευτέρα, Ιούνιος 8, 2015 - 15:28

Από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών και επί έξι ολόκληρα χρόνια ζούσε μέσα σε απόλυτη φρίκη στα χέρια του πατριού της, ο οποίος τη βίαζε δύο ή και τρεις φορές την εβδομάδα και την απειλούσε απαιτώντας να κρατήσει το στόμα της κλειστό!

Ο εφιάλτης που βίωσε η 23χρονη (σήμερα) γυναίκα συντάραξε το πανελλήνιο το 2010, όταν βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει στις Αρχές της Ζακύνθου όσα υπέφερε τα προηγούμενα χρόνια. Πέντε χρόνια μετά, το Κακουργιοδικείο Πύργου καταδίκασε σε κάθειρξη 67 ετών τον 52χρονο δράστη για τις κατηγορίες του βιασμού κατ' εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιών και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια. Μάλιστα, εκτός από την κόρη της συζύγου του, ο αδίστακτος παιδεραστής ασελγούσε ακόμη και στα δύο βιολογικά παιδιά του, από τις ηλικίες των 11 και 13 ετών αντίστοιχα!

Το κουβάρι της φρικιαστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν ενηλικιώθηκε η νεαρή κοπέλα και αποκάλυψε στη μητέρα της όσα βίωνε από τα 12 χρόνια της, έρμαιο στις διαθέσεις του πατριού της. Μάνα και κόρη κατέθεσαν μαζί μήνυση κατά του 52χρονου για τον συστηματικό βιασμό της 18χρονης τότε κοπέλας.

Το θάρρος της νεαρής έγινε παράδειγμα για τα άλλα δύο παιδιά του δράστη, ώστε να βρουν το κουράγιο να αποκαλύψουν τις δικές τους τραγικές προσωπικές εμπειρίες.

Η κοινωνία της Ζακύνθου ήταν αδύνατο να φανταστεί το δράμα που εξελισσόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού, όταν απουσίαζε η γυναίκα του 52χρονου που παρουσιαζόταν ως καθωσπρέπει οικογενειάρχης με δύο παιδιά, που μεγάλωνε και την κόρη της συζύγου του από τον πρώτο γάμο της.

Οι απειλές

Το τραγικό είναι ότι δεν βίαζε σωματικώς μόνο τα παιδιά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά ταυτόχρονα βίαζε και τις ψυχές τους, απειλώντας να τους κάνει κακό σε περίπτωση που μιλήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της δίκης ο 52χρονος δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Αυτό ωστόσο δεν στάθηκε αρκετό ώστε να του αποδοθούν ελαφρυντικά και οι δικαστές ήταν αμείλικτοι ως προς την επιβολή της ποινής. Οπως είναι επόμενο, μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του βιαστή τους τα τρία παιδιά -ενήλικα πλέον- βάζουν οριστικό τέλος στο πιο απεχθές κεφάλαιο της ζωής τους, ξεκόβοντας καθετί που να τους συνδέει με το παρελθόν. Τα μεν βιολογικά παιδιά του δράστη ζουν πλέον με τη μητέρα τους στο εξωτερικό, ενώ η 23χρονη που έγινε θύμα του πατριού της ζει με τον βιολογικό πατέρα της.

Τζίνα Αρβανίτη

Keywords
Τυχαία Θέματα