«Πάρτυ με άερα Πρέσβειρας Ειρήνης»!

SHOWBIZ«Πάρτυ με άερα Πρέσβειρας Ειρήνης»!Τετάρτη, Νοέμβριος 4, 2015 - 17:33

Η «Star G.S. Hellas 2014», Αθανασία Κοφινιώτη, που έκλεψε την παράσταση σε πρόσφατο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς, ο οποίος διεξήχθη στην Κίνα, και δεν είναι άλλος από τον «Miss World Peace», επέστρεψε με τον τίτλο της 3ης πρέσβειρας ειρήνης, ανάμεσα σε 90 χώρες.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς «Miss World Peace» είναι ιδιαίτερος

διαγωνισμός με κύρος και αξιοπιστία, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, η Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της κατακτά μία τόσο υψηλή θέση, με την «Star G.S. Hellas 2014».

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, το Grande Secreto Media Group γιορτάζει την επιστροφή της καλλονής στο Kouros Club στην Καλλιθέα μετά τις 12 το βράδυ. Εκεί θα παρεβρεθούν όλες οι εστεμμένες από την «Star G.S. Hellas 2015» αλλά και εστεμμένες προηγούμενων ετών.

Ο διοργανωτής των «Star and Mr. G.S. Hellas», κύριος Γιώργος Κούβαρης δήλωσε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι έξι διαδοχικών χρόνων αρχίζουν και καρποφορούν σε παγκόσμιες διακρίσεις. Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αλλά οι Έλληνες πάντα έχουν δείξει στην διάρκεια των αιώνων με πολλαπλούς τρόπους, ότι βρίσκουν λύση. Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο Kouros Club στην Καλλιθέα, γιορτάζει η Ελλάδα, γιορτάζει η ομορφιά, απλά και λιτά.
Σας περιμένουμε όλους εκεί»!

Keywords
Τυχαία Θέματα