Gusto di Grecia: Υγιεινές ελληνικές γεύσεις στο Κολωνάκι

ΡΕΠΟΡΤΑΖGusto di Grecia: Υγιεινές ελληνικές γεύσεις στο ΚολωνάκιΤετάρτη, Νοέμβριος 4, 2015 - 17:19

Το Gusto di Grecia έχει εξελιχθεί σε Hot Spot του Κολωνακίου καθώς συνδυάζει την ποιότητα των προϊόντων με την υγιεινή διατροφή.

Η ατμόσφαιρα με τις μεγάλες ξύλινες προθήκες και ντουλάπια στο χρώμα του ξύλου θυμίζει παλιό μπακάλικο, μεταλλική σκάλα στο βάθος και προϊόντα που προδίδουν τις διαθέσεις των ιδιοκτητών!

Το Gusto

di Grecia, μολονότι έχει σχετικά λίγο καιρό λειτουργίας αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενημερωμένο. Οι ιδιοκτήτες με ιδιαίτερη προτίμηση στην υγιεινή διατροφή, έβαλαν στα ράφια του εκλεκτά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, βιολογικά και μη. Θα μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς, παξιμάδια, γαλακτοκομικά, αλεύρι, μπαχαρικά και λάδι. Φυσικό επακόλουθο ήταν η εξερεύνησή μας να διαρκέσει ώρα. Σε έναν ιδιαίτερο χώρο που έχουν συγκεντρωθεί ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, σε μια κάβα που ξεπερνά σε ποικιλία ένα κλασσικό παντοπωλείο.

Το κατάστημα έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής αρκετοί επώνυμοι Αθηναίοι από διάφορους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους και έχουν πραγματικά αγαπήσει πολλά από τα προϊόντα που εμπορεύεται το Gusto di Grecia!
Το Gusto di Grecia υπόσχεται να σας εκπλήξει ευχάριστα!

Στα σχέδια του Θανάση είναι η ανάπτυξη του Gusto di Grecia σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αφού πρώτα καθιερωθεί στο Ελληνικό χώρο. Είναι άξια συγχαρητηρίων μια τέτοια προσπάθεια από ένα νέο άνθρωπο που προωθεί τα Ελληνικά προϊόντα σε μια περίοδο που το έχει ανάγκη η χώρα και οι Έλληνες παραγωγοί όσο ποτέ.

Πληροφορίες
Πινδάρου 16-20, Αθήνα - Κολωνάκι
Τηλ. 210 3626809
Facebook: Gusto di Grecia

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα