Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014Παρασκευή, Νοέμβριος 21, 2014 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική ανασφάλειά σας θα αποκαλυφθεί από τη μόνιμη ερωτική επιβεβαίωση που αναζητάτε, κάτι που πολλές φορές είναι και το μείον στις σχέσεις σας. Η αποκλειστικότητα που θέλετε θα κουράσει και εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κοιτάξτε γύρω σας και επιλέξτε για ταίρι σας κάποιο από τα υπαρκτά πρόσωπα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιμένετε να ψάχνετε το πρόσωπο που υπάρχει μόνο στη φαντασία σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μη βιάζεστε να βγάλετε

συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά ασχοληθείτε και με τους φίλους σας. Ισως πίσω από μια μεγάλη φιλία να βρίσκεται ένα καμουφλαρισμένο φλερτ, το οποίο, αν το αντιληφθείτε και το αφήσετε να εξελιχθεί, θα αποδειχτεί η καλύτερη σχέση της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε παράνομες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή κινούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί ίσως ακουστούν διάφορα που δεν θα σας αρέσουν. Χρειάζεται να δείξετε λίγη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνείτε για να είστε σίγουροι ότι στέλνετε σωστά μηνύματα στον σωστό άνθρωπο.

ΛΕΩΝ: Δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό σας κύκλο και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο ερωτική. Βάλτε ως προτεραιότητα τον σύντροφό σας, δεν πρέπει να τον παραμελήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας για να ομορφύνετε τις στιγμές που θα περνάτε με το έτερόν σας ήμισυ. Να είστε εκδηλωτικοί μαζί του, αλλά να θυμάστε παράλληλα να είστε και τρυφεροί. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα κάνοντας εκδρομές, βγαίνοντας έξω μαζί, ακόμη και με μικρές εκπλήξεις.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτό το διάστημα. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις. Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις, θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα. Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δεν θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν κάνετε όλα τα χατίρια στους άλλους θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις τους. Αρκετές φορές οι απόψεις σας ενδέχεται να σοκάρουν τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις λέτε και πολύ περισσότερο να τις υποστηρίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμη και αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε καταστάσεις. Αφού ξέρετε καλά ότι δεν θέλετε και ούτε μπορείτε να συμβιβαστείτε στις απαιτήσεις των άλλων όσες προσπάθειες και να κάνετε, δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις είναι πολύ έντονη. Θα σας βοηθήσει να νιώσετε δυνατοί και να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια σας βάζουν τρίτοι για να απομακρυνθείτε από το ποθητό αποτέλεσμα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα