Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 14 Αυγούστου 2015Παρασκευή, Αύγουστος 14, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε τον χρόνο και συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν θα επανεξεταστούν, είτε το θέλετε είτε όχι.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς. Απολαύστε τη συντροφιά τους και κάντε μαζί τους πράγματα που

θέλατε από κοινού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στηρίξτε την ψυχολογική πλευρά σας με σωστή επικοινωνία και ανθρώπους που έχουν πείρα και γνώση. Να είστε ειλικρινείς απέναντί τους και να προσέχετε τους ρόλους που παίζετε για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο στα πάντα, αρκεί να τολμήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως περιμένατε πολύ καιρό να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, όμως τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Το αίσθημα της δημιουργικότητας θα κατακλύσει τη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μονοπάτια που θα οδηγήσουν τελικά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΛΕΩΝ: Θα οδηγηθείτε εκ των πραγμάτων σε εποικοδομητικές ανακατατάξεις που θα σας οδηγήσουν σε μια γενικότερη ανανέωση της ζωής σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές πλευρές σας και τα προτερήματά σας, και μην κολλάτε σε κάποια ελαττώματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια συγκεκριμένη υπόθεση. Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί σε συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.

ΖΥΓΟΣ: Επιβάλλεται να μάθετε να προσαρμόζεστε στις νέες καταστάσεις για να πάψουν να σας τρομάζουν οι αλλαγές. Ο σύντροφός σας, που ψάχνει τα λάθη του, έχει μάθει να εναρμονίζεται με τα νέα δεδομένα. Κάντε λοιπόν μια καινούργια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς στον χώρο της εργασίας σας. Θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση για συνεργασία. Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν στον επαγγελματικό τομέα σας. Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε απ' το να μείνετε μέσα και να πλήξετε. Πριν οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε σε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Με σοβαρές κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Ασκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα, όμως το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε τη στρατηγική σας, αλλά χρειάζεται να αλλάξετε πολιτική για να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί η στάση σας. Επαγγελματικές εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο και θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου. Τα πράγματα στη ζωή σας αποκτούν ξεκάθαρη και σταθερή υπόσταση. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, αυτήν την εποχή γίνονται ανοίγματα στη ζωή σας και έρχονται πολλές αλλαγές προς το καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα