Παρασκευή 09/5/2014

09:33 9/5/2014 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 09/5/2014Παρασκευή, Μάιος 9, 2014 - 09:00

ΚΡΙΟΣ: Με την αλλαγή της συμπεριφοράς σας έχετε σταματήσει να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με ακραίο τρόπο και βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά αποφεύγοντας τα κακώς εννοούμενα πάθη. Οι αδέσμευτοι τολμήστε να αποδεχθείτε ένα νέο πρόσωπο στην καρδιά σας χωρίς όρους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ερωτική σας ζωή δεν έχει καμία ανάγκη από κρυφές ή καλυμμένες καταστάσεις, οπότε το μόνο που απομένει είναι να είστε αληθινοί. Οι δεσμευμένοι σε κόντρες που θα παρουσιαστούν θα εκδηλώσουν ευαισθησίες που είναι σημαντικές για να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Θα έχετε έντονα τη διάθεση να αντιπαραθέσετε αξίες, συναισθήματα και κανόνες που αφορούν την κοινή σας πορεία με τον σύντροφό σας. Δείξτε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα ανοιχτείτε για να μην την πατήσετε, ειδικά σε θέματα που θα έχουν σχέση με το «μαζί ή χώρια».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αθέλητες μεταστροφές της διάθεσής σας θα διαρκέσουν όλη τη μέρα. Θα πρέπει να αντιπαρέλθετε επιδιώκοντας να είστε ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι, αν και θα δείχνετε μια ψυχική ροπή στην ανταλλαγή λόγων και υποσχέσεων.

ΛΕΩΝ: Τώρα μπορείτε να κάνετε μια νέα είσοδο με καινούργιο προφίλ και στιλ. Ολα δείχνουν ότι θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση σε όσους πρόκειται να εκδηλωθείτε, γι' αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη. Η σημερινή μέρα σάς κάνει τρελούτσικους και παράλληλα λίγο απρόσεκτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προοπτικές των υποθέσεών σας θα είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και διακινδυνεύσετε να θιγούν τα κεκτημένα σας. Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, γιατί αυτές είναι που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, γι' αυτό μη σας πτοούν οι οποιεσδήποτε δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε δύο δραστηριότητες: στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και στο να είστε σε εγρήγορση, ώστε να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες. Αρχίζει να προεκτείνεται ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνθήκες στο πρακτικό τους μέρος τώρα θα είναι βολικότερες, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Εξετάστε τα υπαρξιακά σας θέματα με αισιοδοξία και ακόμα και για τα δύσκολα ζητήματα περί ασφαλειών θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις αλλαγές που γίνονται, γιατί θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούργια εικόνα των γενικών καταστάσεων. Αρκεστείτε μόνο στα ακίνδυνα πάθη και αποφύγετε να φτάνετε στα άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας εξετάστε τα όρια και τις αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν. Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με νέες νοοτροπίες, αλλά να τις βλέπετε με αποστασιοποιημένο βλέμμα και θα ανακαλύψετε αξίες που δεν πιστεύατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είναι αρκετά καλή η μέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται να έχουν προδιαγραφές επιτυχίας, αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον. Στο χέρι σας είναι να κάνετε τα πράγματα ακόμα καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Παρότι ο μήνας φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα