Η Δραγούμη κάνει... Μ.Α.Μ. με την οικογένεια του Σεφερλή

16:45 8/5/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΗ Δραγούμη κάνει... Μ.Α.Μ. με την οικογένεια του ΣεφερλήΠέμπτη, Μάιος 8, 2014 - 16:39

Γιορτή της μητέρας την Κυριακή 11 Μαΐου και η εκπομπή «Μ.Α.Μ.» με τη Ναταλία Δραγούμη γιορτάζει με καλεσμένη την οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή. Η παρουσιάστρια γνώριζε ότι το αγαπημένο φαγητό του ηθοποιού, της συζύγου του Ελενας Τσαβαλιά και του δεκάχρονου γιου τους Χάρη είναι τα μακαρόνια

με κιμά κι έτσι βρέθηκε στο σπίτι τους στο Μαρούσι για να τα απολαύσει μαζί τους. «Είναι η πρώτη φορά που ανοίξαμε το σπίτι μας με τον Μάρκο και το κάναμε με χαρά για τη Ναταλία Δραγούμη. Ο σύζυγός μου αποφάσισε να μας μαγειρέψει ο ίδιος κι έτσι έβαλε την κατσαρόλα για να κάνει μακαρόνια με κιμά. Φόρεσε και ποδιά κι έκανε αστεία, το φαγητό όμως ήταν λάσπη. Ο Μάρκος δεν ξέρει να κάνει ούτε... αβγό, ωστόσο είχε τη διάθεση. Βέβαια μετά αναλάβαμε δράση η Ναταλία κι εγώ κι ευχαριστηθήκαμε το γύρισμα, που κράτησε μία ημέρα» λέει στην «Espresso» η Ελένη Τσαβαλιά.

«Υπέροχη μαγείρισσα»

Η εκπομπή «Μ.Α.Μ.», που μεταδίδεται στον Alpha κάθε Κυριακή στις 20.00, έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς έχει καταφέρει να μας γυρίζει στις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας. «Το φαγητό της μαμάς για μένα σημαίνει φροντίδα, ώρες πάνω από τη χύτρα, θέλει υπομονή. Σημαίνει λευκό τραπεζομάντιλο και την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Αυτό προσπαθούμε με τον Μάρκο. Είμαστε έντεκα χρόνια μαζί και δημιουργήσαμε μια οικογένεια με πολύ σεβασμό κι αγάπη. Η μαμά μου, με καταγωγή από τη Σμύρνη, ήταν υπέροχη μαγείρισσα και μου έμαθε και εμένα να μαγειρεύω με μεράκι. Ο Χάρης, ο γιος μου, δεν έχει μάθει τις τηγανητές πατάτες και τα... ανθυγιεινά δεν τα αναζητεί. Του κάνω το αγαπημένο του φαγητό, μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και τα μακαρόνια του. Το καλοκαίρι θα κάνουμε τις ατασθαλίες μας με τα παγωτά, αλλά θα φάμε και πολλά φρούτα» τονίζει η Ελενα.

Αυτό τον καιρό η οικογένεια βρίσκεται στο τρέξιμο κι έπεται συνέχεια. «Με τον Μάρκο ήμασταν στη θεατρική περιοδεία του στην Αμερική και τώρα θα φύγουμε και για Σουηδία, για να βρεθούμε κοντά στους ομογενείς με την παράσταση "Γέλιο αλά ελληνικά". Το καλοκαιράκι η μαμά και ο Χάρης θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αν και ο Μάρκος θα έπρεπε κι αυτός να ξεκουραστεί, γιατί μία με το "Just the 2 of us" μία με το θέατρο κουράζεται πολύ» αναφέρει με αγάπη η ηθοποιός.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα