Παράσημο στον Ζαν Πολ Γκοτιέ

SHOWBIZΠαράσημο στον Ζαν Πολ ΓκοτιέΔευτέρα, Νοέμβριος 27, 2017 - 17:44

❱❱ Ο Ψινάκης τίμησε τον διάσημο μόδιστρο

Βραβείο από τα χεράκια του δημάρχου Μαραθώνα πήρε ένας από τους πιο διάσημους μόδιστρους της υφηλίου. Ο Ηλίας Ψινάκης παρέδωσε στον φιλέλληνα Ζαν Πολ Γκοτιέ το παράσημο του μέλους της Λεγεώνας του Μαραθώνα, τιμώντας τον έτσι για την προσφορά του

στη χώρα μας.

Ο σχεδιαστής θα παρουσιάσει αύριο το βράδυ ένα μοναδικό fashion gala (επίδειξη μόδας και επίσημο δείπνο) στο Μουσείο Μπενάκη, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του πολιτιστικού ιδρύματος.

Από τον περασμένο Μάρτιο και μέχρι πριν από λίγες μέρες η δημιουργία του «Παρίσι - Αθήνα» (από τη συλλογή «Αφιέρωμα στην Ελλάδα», που δημιούργησε ο διάσημος σχεδιαστής το 2006) φιγουράριζε ως έκθεμα στο Μπενάκη δίπλα σε ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές. «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον πολιτισμό σας και την προσφορά σας στην ανθρωπότητα. Το Μουσείο Μπενάκη είναι ένα από τα πιο όμορφα στον κόσμο και είμαι υπερήφανος που συμμετέχω σε αυτή την έκθεση» είχε πει τότε ο Γκοτιέ.

Είναι γνωστό πως ο μετρ της υψηλής ραπτικής έχει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά. Μάλιστα το 2012 αγόρασε μία μεζονέτα 90 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας, που διαθέτει μια τεράστια βεράντα με θέα στην Ακρόπολη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα