Τουρκικός δάκτυλος

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤουρκικός δάκτυλοςΔευτέρα, Νοέμβριος 27, 2017 - 17:21

❱❱ Ελληνας πράκτορας, που στρατολογήθηκεαπό τη ΜΙΤ, πίσω από την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία

Νέα τροπή δίνει στην πολύκροτη υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία η αποκάλυψη-σοκ ότι πίσω από τη διαρροή των εγγράφων βρίσκεται Ελληνας ο οποίος έχει στρατολογηθεί από την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ για να τινάξει στον αέρα τις σχέσεις της Ελλάδας

με τη Σαουδική Αραβία.

Η Τουρκία είχε κάθε λόγο να ακυρώσει αυτήν την πώληση πυρομαχικών μετά την πρόσφατη ρήξη της με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο.

Ο Ελληνας, ο οποίος αυτομόλησε στην Τουρκία έπειτα από μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο και αναζητείται από την Interpol, ονομάζεται Εμμανουήλ Χατζησάββας. Για τον σκοτεινό ρόλο του η εφημερίδα «δημοκρατία» είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι εμφανιζόταν δήθεν ως πράκτορας της ΕΥΠ, ενώ κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Στόχοι του, εκτός από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, υπήρξαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης και άλλα στελέχη, που είναι προφανές ότι ενοχλούν το τουρκικό κράτος.

Στο Τελ Αβίβ

Οι ελληνικές και οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να τον παγιδεύσουν το 2015 στο Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια ταξιδιού του Πάνου Καμμένου. Ομως, ο Χατζησάββας προφανώς ενημερώθηκε για την κοινή επιχείρηση και κατάφερε να διαφύγει. Μάλιστα, δημιούργησε ιστοσελίδα μέσω της οποίας στοχοποιεί όσους αποκαλύπτουν τον βρόμικο ρόλο του.

Οπως αποκαλύπτει το site Επίκαιρο, η υπόθεση πλέον αποκτά διαστάσεις εθνικής προδοσίας, διότι, όπως φαίνεται, από τον συγκεκριμένο πράκτορα έχουν διαρρεύσει τα έγγραφα των οποίων κάνουν χρήση βουλευτές της αντιπολίτευσης και μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τα νέα στοιχεία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Αδίστακτοι. Σε συνεργασία με πράκτορα της ΜΙΤ οι “αποκαλύψεις” για τη Σαουδική Αραβία».

Τη «σκιά» πάνω από τη συζήτηση πύκνωσε ο πολιτικός σάλος που προκάλεσε η κατάθεση διαβαθμισμένων εγγράφων για τις διαβουλεύσεις που προηγήθηκαν από τη σύναψη της διακρατικής συμφωνίας από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο.

Σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα αναμένεται να ξεκινήσει το μεσημέρι η σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ των Αλέξη Τσίπρα, Κυριάκου Μητσοτάκη και Πάνου Καμμένου στη Βουλή για ένα θέμα που μόνο καλό δεν κάνει στη χώρα, μια και τα μικροκομματικά παιχνίδια βγάζουν στον αέρα ζητήματα που τροφοδοτούν με πληροφορίες τους εχθρούς της Ελλάδας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα