Παραμυθένιο baby shower party

ΚΟΣΜΟΣΠαραμυθένιο baby shower partyΠαρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2016 - 19:26

Σχεδόν έναν μήνα πριν από την αναμενόμενη έλευση του γιου της, η Κάθριν Χάιγκλ, η τηλεοπτική δρ Ιζι της σειράς «Grey's anatomy», απόλαυσε, όπως προδίδει το λαμπερό χαμόγελό της, το baby shower πάρτι που οργάνωσε η μητέρα της, Νάνσι. Οπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο μπλογκ

της, Heavenly Days, η διακόσμηση ήταν εμπνευσμένη από τη χριστουγεννιάτικη σεζόν, ενώ ανέδειξε το γεμάτο φυτά περιβάλλον του σπιτιού της πρωταγωνίστριας.

Η Χάιγκλ, μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι άντλησε έμπνευση από το Pinterest για να καταλήξει στο concept. «Μου άρεσε πολύ που η μητέρα μου με έβαλε στο παιχνίδι και μπόρεσα να συμβάλω με τις ιδέες μου. Είμαι λίγο μανιακή με τον έλεγχο, οπότε το ότι μπόρεσα να εισακουστώ για το baby shower ήταν φανταστικό για μένα» συμπλήρωσε.

Οσο για το έντονα χριστουγεννιάτικο θέμα, παρά το γεγονός ότι το πάρτι έγινε στις 3 Δεκεμβρίου, η Χάιγκλ εξήγησε ότι έτσι κι αλλιώς τα Χριστούγεννα είναι παραδοσιακά μεγάλη υπόθεση για την οικογένειά της, ενώ την περίοδο αυτή είναι και μερικές από τις πιο σημαδιακές μέρες της ζωής της, αφού στις 23 Δεκεμβρίου γιορτάζει την επέτειό της με τον σύζυγό της, Τζος Κέλεϊ.

Η Χάιγκλ, η οποία έχει ήδη δύο κόρες, την Αντελαΐντ Μαρί Χόουπ, 4,5 ετών, και τη Νάλι Μι-Εούν, 8 ετών, εξομολογήθηκε επίσης ότι έδωσε πολύ μεγάλη σημασία στην τούρτα γιατί καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε έντονη την επιθυμία για γλυκό. «Ηθελα βέβαια να είναι όμορφη, αλλά έπρεπε να είναι και πολύ γευστική» γράφει χαρακτηριστικά στο μπλογκ της.

Keywords
Τυχαία Θέματα