ΠΑΟ: «Φουλάρει» ο Εσιέν, «πρώτη» για Στραματσιόνι

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΟ: «Φουλάρει» ο Εσιέν, «πρώτη» για ΣτραματσιόνιΠέμπτη, Νοέμβριος 12, 2015 - 15:20

Ξεκίνημα «με το δεξί» για τον Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος, στην «πρώτη» του στον Παναθηναϊκό, είδε τον Μικαέλ Εσιέν να μετέχει κανονικά στην προπόνηση. Ο Γκανέζος άσος, για πρώτη φορά μετά από καιρό, έβγαλε όλο το πρόγραμμα, και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στο (μεθαυριανό) φιλικό με τον Λεβαδειακό, στις εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού».

Ο Στραματσιόνι γνωρίστηκε χθες με τους ποδοσφαιριστές (απόντων, βέβαια, των διεθνών,

ενώ τον υποδέχτηκε ο Ζέκα, ως εκπρόσωπος των παικτών), κι αυτό που ζήτησε από όλους στο τμήμα είναι να έχουν άψογη συνεργασία και να δουλεύουν για το σύνολο «σαν μια γροθιά», όπως χαρακτηριστικά είπε. «Θα προσπαθήσω να περάσω σταδιακά κάποια πράγματα που αφορούν στη φιλοσοφία μου, αλλά γνωρίζετε ότι είναι δύσκολο να ανατρέψεις πολλά πράγματα στη διάρκεια της σεζόν, όπως θα μπορούσες να το κάνεις το καλοκαίρι. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, έχει βέβαια πολλά περιθώρια, και θα προσπαθήσουμε με τη δουλειά να βελτιωθούμε» τόνισε στην ομιλία του ο Ιταλός, που θα έχει στο πλευρό του και τους Νταβίντ Μέντες (που ξεκινά, ουσιαστικά, προπονητική καριέρα) και Βαγγέλη Λάππα (προπονητής τερματοφυλάκων).

Από σήμερα θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» να έχουν προτεραιότητα. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι, φυσικά, εξαιρετικά περιορισμένος, λόγω των «διαρκείας» και των υποχρεώσεων της ΠΑΕ προς τους χορηγούς της (ενώ πολλά θα δοθούν, όπως συνηθίζεται, στους συνδέσμους).

Β. ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα