Παντρεμένοι 365 μέρες

SHOWBIZΕΛΕΝΗ-ΜΑΤΕΟΠαντρεμένοι 365 μέρεςΔευτέρα, Φεβρουάριος 22, 2016 - 13:08

Τι έγραψε στο Instagram και το επετειακό τραπέζι που ετοίμασε στο σπίτι του σεφ της εκπομπής

Oχι μόνο έχει παντρευτεί, αλλά γιόρτασε πριν από λίγα 24ωρα και την πρώτη επέτειο του γάμου της! Ναι, η Ελένη Μενεγάκη

είναι κυρία Μάκη Παντζόπουλου με δόξα και τιμή, σύμφωνα με όσα έγραψε η ίδια στο Instagram.

Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει:
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας

Η παρουσιάστρια, που μας έχει στο... περίμενε εδώ και κάμποσο καιρό, αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς πως όχι μόνο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της επιχειρηματία, αλλά έκλεισαν ήδη ένα χρόνο ως σύζυγοι.

Αφορμή της... αποκάλυψης ήταν το επετειακό τραπέζι που ετοίμασε ο σεφ της εκπομπής της Ελένης, ο Βασίλης Καλλίδης, στο σπίτι του για το ζευγάρι αλλά και τους φίλους και συνεργάτες της Μενεγάκη. Στο σπίτι του μάγειρα βρέθηκαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του Ναταλί Κακκαβά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και ο αδερφός της Ελένης, ο Θοδωρής Μισόκαλος, με την Αντωνία Καλλιμούκου. «Βασίλη μου, σ' ευχαριστούμε για το αξεπέραστο σε γεύση και διακόσμηση τραπέζι που μας ετοίμασες! Υπέροχη βραδιά στην πρώτη μας επέτειο» έγραψε η Ελένη σε φωτογραφία, η οποία δείχνει το γλυκό που έφτιαξε για την περίσταση ο Καλλίδης.

Μέσω των social media

Η παρουσιάστρια του Alpha έχει μάθει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας μέσω των social media. Εχει πάρει το «παιχνίδι» στα χέρια της και δίνει -αν και με το... σταγονόμετρο- πληροφορίες για τη ζωή της. Ετσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ελένη αποφάσισε να λύσει το μυστήριο του γάμου που... γίνεται κάθε λίγο
και λιγάκι μυστικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα