Ο «μαμάκιας» Ντι Κάπριο δεν στεριώνει σε σχέση!

SHOWBIZΟ 41χρονος Λεονάρντο έχει μάτια μόνο για μιαΟ «μαμάκιας» Ντι Κάπριο δεν στεριώνει σε σχέση!Δευτέρα, Φεβρουάριος 22, 2016 - 12:42

Είναι ακόμα ελεύθερος λόγω της απόλυτης εξάρτησης που έχει από την 73χρονη Ιρμελίν

Από την αγκαλιά του έχουν περάσει μερικές από τις ωραιότερες και διασημότερες γυναίκες του πλανήτη. Ο 41χρονος Λεονάρντο ντι Κάπριο όμως έχει μάτια μόνο για μια - την 73χρονη ξανθιά φύλακα άγγελό του, που τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του και της

έχει αφιερώσει ένα προς ένα όλα τα βραβεία του.

Η μητέρα του Ιρμελίν ντι Κάπριο είναι η μόνιμη συνοδός του σε κάθε μεγάλο event, από τις πρεμιέρες των ταινιών του ως τις απονομές βραβείων από τις αρχές της δεκαετίας του '90, που άρχισε να γίνεται γνωστός, ως σήμερα. «Ο Λεονάρντο λατρεύει να την κακομαθαίνει. Θέλει να της ξεπληρώσει όλες τις θυσίες που έκανε για να τον μεγαλώσει. Ομως υπάρχει και κάτι βαθύτερο. Είναι πολύ στενά συνδεδεμένοι» υποστηρίζει η βιογράφος του Λίζα Αρκέλα, υπονοώντας μια σχέση εξάρτησης που υπάρχει ανάμεσα σε μητέρα και γιο. Αρκετοί Αμερικανοί παρατηρητές υποστηρίζουν μάλιστα ότι για το γεγονός ότι ο Ντι Κάπριο δεν έχει κατασταλάξει ακόμα σε μια γυναίκα ευθύνεται ότι είναι «μαμάκιας».

Εξετάσεις

Εκτός του ότι ο 41χρονος σταρ συμβουλεύεται τη μητέρα του για κάθε επαγγελματικό βήμα του, η Ιρμελίν ντι Κάπριο φέρεται ότι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για κάθε γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του. Η Μπλέικ Λάβλι ήταν μια τις συντρόφους του που δεν κατάφερε να περάσει τις «εξετάσεις» της.

«Προσπάθησε πολύ για να εντυπωσιάσει τη μητέρα τού Λίο όταν γνωρίστηκαν, όμως η Ιρμελίν δεν την άντεχε. Είπε στον Λίο ότι η Μπλέικ έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και δεν είναι για εκείνον. Εκείνος ακούει πάντα τη μητέρα του και το γεγονός ότι εκείνη δεν ενέκρινε την Μπλέικ τον απομάκρυνε από εκείνη» λέει στενός φίλος του ηθοποιού. Το 2011 έτσι ο Ντι Κάπριο μετέβη αεροπορικώς μαζί με τη μητέρα του στην Ιταλία, όπου βρισκόταν η Λάβλι, για να τερματίσει τη σχέση τους.

Στη μαύρη λίστα της Ιρμελίν ντι Κάπριο βρίσκεται όμως και η Ριάνα, ενώ από τις πλέον αγαπημένες «νύφες» της υπήρξε η Μπαρ Ρεφαέλι, με την οποία διατηρούσε δεσμό ο γιος της από το 2005 ως το 2011. Σύμφωνα με την ειδική σε θέματα σχέσεων συγγραφέα δρα Τζίλντα Καρλ, δεν είναι τυχαίο ότι Ντι Κάπριο δεν έχει στεριώσει σε σχέση. «Είναι παιδί της μαμάς και καμία άλλη γυναίκα δεν μπορεί να τη συναγωνιστεί σε αυτό» εξηγεί.

Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει:
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα