Ολυμπιακός: Διπλό «χτύπημα» στο φινάλε, στα «ερυθρόλευκα» Ιντέγιε και Ερνάνι

17:13 1/9/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΟλυμπιακός: Διπλό «χτύπημα» στο φινάλε, στα «ερυθρόλευκα» Ιντέγιε και Ερνάνι Τρίτη, Σεπτέμβριος 1, 2015 - 17:09

Διπλό «χτύπημα» επεφύλασσε για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», κινούμενοι με άκρα μυστικότητα, ήρθαν αργά χθες το βράδυ σε συμφωνία με τη Γουέστ Μπρομ για την αγορά του Ιντέγιε Μπράουν, αλλά και με την Πόρτο για την απόκτηση του Ερνάνι!

Το κόστος της μεταγραφής

του 26χρονου διεθνούς Νιγηριανού επιθετικού Ιντέγιε, που ανακοινώθηκε και επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ, θα αγγίξει τα 6.000.000 ευρώ! Αλλωστε, πριν από περίπου έναν χρόνο, ο αγγλικός σύλλογος είχε δαπανήσει τα διπλάσια χρήματα για να τον αγοράσει από την Ντιναμό Κιέβου. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια (τα 17 βασικός) σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 7 γκολ (συν 2 ασίστ) με τη φανέλα της Μπρόμιτς, ωστόσο φέτος αγωνίστηκε μόλις μία φορά. Εχει ύψος 1,81μ. και φημίζεται για την εκρηκτικότητά του. «Πιάνει» θέση ξένου και, για να μπορέσει να ενταχθεί στο ρόστερ του πειραϊκού συλλόγου, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος εκ των Σεμπά, Πάρντο, Σαλίνο, Πουλίδο, Χάρα. Ο τελευταίος είναι με το... ενάμισι πόδι εκτός λιμανιού, καθώς έχει προτάσεις από την Αργεντινή.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια (και) με τους «δράκους» της Πόρτο για την απόκτηση του Ερνάνι. Ο Πορτογάλος ακραίος μεσοεπιθετικός θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πειραιά με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Πόρτο, ενώ δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο ανέφεραν ότι στο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Φήμες, από κει και πέρα, ήθελαν χθες το βράδυ να αποχωρεί από το λιμάνι ο Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Σουηδός εξτρέμ, μιλώντας νωρίτερα στην «Αftonbladet», είχε υποστηρίξει πως «νιώθω αληθινά καλά στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι υπήρχαν προσφορές για μένα, και ήταν από μεγάλες ομάδες. Είναι καλό να υπάρχουν ομάδες ενδιαφερόμενες, αλλά αποδέχομαι ότι ο Ολυμπιακός λέει “όχι”. Μου αρέσει εδώ». Προφανώς η συμφωνία με την Πόρτο για Ερνάνι άλλαξε τα δεδομένα...

ΧΑΡΗΣ ΔΑΝΤΣΗΣ

Keywords
Αναζητήσεις
ιντεγιε βιογραφικο
Τυχαία Θέματα