Οι μεταμορφώσεις της εκκεντρικής Λουκίας Λαιμού

SHOWBIZΟι μεταμορφώσεις της εκκεντρικής Λουκίας ΛαιμούΠαρασκευή, Ιανουάριος 16, 2015 - 17:14

Την είδαμε ως μια πολύ πειστική σωσία της Μέριλιν Μονρόε, γνωρίζουμε την αγάπη της για τις εκκεντρικές εμφανίσεις, ωστόσο τώρα η Λουκία Λαιμού κάνει ακόμη ένα προκλητικό -στιλιστικά- βήμα. Μετά την έντονη μοβ περούκα που αγόρασε από το εξωτερικό, ώστε να τη φορέσει στη συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα,

αποφάσισε να βάψει -κανονικότατα- τα μαλλιά της σε ένα επίσης φωτεινό και τολμηρό χρώμα. Και τα έκανε φούξια!


«Η αλλαγή από καστανό -το οποίο είναι το φυσικό της χρώμα- σε φούξια κράτησε έξι ώρες! Επρεπε να κάνουμε καλή δουλειά προκειμένου να μην κάψουμε την τρίχα. Ετσι το "ανοίξαμε" σταδιακά σε ξανθό και στο τέλος βάλαμε το χρώμα της επιλογής της» λέει στην «Espresso» ο hairstylist Νεκτάριος Κοσμάς που ανέλαβε αυτό το δύσκολο... έργο. Ηταν άλλωστε ο ίδιος που είχε την αποστολή να κάνει τη Λουκία... Μέριλιν. «Με εμπιστεύτηκε γι' αυτή την αλλαγή κι έτσι δεν είχα πολύ άγχος για το αν θα βγάλω το επιθυμητό αποτέλεσμα» συμπληρώνει ο κομμωτής.


Πάντως η κουπ που έχει διατηρήσει η εκκεντρική Λαιμού εξακολουθεί να θυμίζει Μονρόε και μάλιστα στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο διαδίκτυο δείχνει να έχει κερδίσει το... στοίχημα, αφού τα likes πέφτουν βροχή. Κι αν νομίζετε ότι το δίδυμο θα σταματήσει εδώ, κάνετε λάθος. Η Λουκία ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί -πάντα από τα χέρια του Νεκτάριου- στο αισθησιακό καρτούν Τζέσικα Ράμπιτ. Η κατακόκκινη περούκα της έχει ήδη φτάσει από το εξωτερικό, ενώ αναμένονται και τα υφάσματα με τα οποία ο σχεδιαστής θεατρικών κοστουμιών Μάκης Καρράς θα φτιάξει το σέξι βραδινό φόρεμα της αγαπημένης του Ρότζερ Ράμπιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα